Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Скільки коштує відпочинок у Карпатах взимку

0 1316
Скільки коштує відпочинок у Карпатах взимку

Первый среди гор: McDonald’s открыл новый ресторан в центре Яремче

От Розановой до Боголюбова. «Культура» о самых интересных выставках мая

Скільки коштує відпочинок у Карпатах взимку

В Одеській області стався землетрус

У Карпатах триває «високий сезон», але ціни вже знизилися після новорічних свят. Проживання на деяких курортах доступне навіть для людей із обмеженим бюджетом.

1561_buk_b1_1200x675.jpg (46.4 Kb)

Скільки коштує відпочинок у Карпатах у другій половині січня та коли можна буде зекономити, у коментарі РБК-Україна розповів засновник туристичного порталу «На море і в гори» Олексій Войцеховський.

У Карпатах багато туристів, хоча черги вже менші

У Карпатах триває «високий сезон», який починається з середини грудня і закінчується майже у кінці лютого. У цей час ціни практично не змінюються, крім «пікового тижня» на Різдво і Новий рік, коли житло дорожчає й у 3−4 рази, розповідає Олексій Войцеховський.

«У січні та лютому люди ще будуть їхати, погода сприяє – і сніжно, і морозно, і дуже красиво зараз. Тихо, спокійно і чудова атмосфера. Людей багато, хоч і менше, ніж бувало до війни. Основна „навала“ туристів, які приїжджали на новорічні свята, поїхали. Зараз можна провести час без надто великих черг біля витягів чи основних туристичних локацій», — розповідає фахівець.

Скільки коштує проживання у Карпатах взимку

Ціни на житло у Карпатах повернулися до рівня, який був у середині грудня, каже Олексій Войцеховський. І залишатимуться такими до весни.

«Наприклад, у садибі у Славському (Львівщина. — Ред.) зараз ціна від 300 гривень з людини. У них є котедж на 6−8 персон, який зараз коштує 2500 гривень. Така ціна була і восени, і влітку», — наводить приклад експерт.

У Яремче на Івано-Франківщині неподалік від Буковелю двомісний номер «напівлюкс» у міні-готелі – від 1100 гривень, а 8-місний котедж коштує від 6600 гривень за добу.

На курорті Пилипець на Закарпатті двомісний номер у садибі коштує від 800 гривень, тримісний — від 1200 грн.

«Двомісний номер у готельному комплексі у Пилипці – 1300 гривень зі сніданком, тримісний номер — 1950 грн. Така вартість буде до 31 березня. А з 1 квітня буде 1800 гривень за добу», — додає він.

Коли їхати у Карпати, щоб зекономити на відпочинку

Ціни на житло власники можуть знижувати у міжсезоння — восени та навесні.

«А зима і літо — це високий сезон зі звичайними цінами. Але взимку може бути трохи дорожче проживання — відсотків на 15−20. Через те, що є додаткові витрати, бо більшість садиб та готелів у Карпатах мають електричне опалення», — пояснює Олексій Войцеховський.

Для того, щоб знайти дешевші варіанти відпочинку зараз, він радить не обирати популярні локації, куди їздять найбільше лижників — наприклад, Буковель чи Драгобрат — а їхати до населених пунктів навколо курортів. Там буде значно дешевше і проживання, і харчування. Єдине, що додасться — транспортні видатки.

Источник


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я