Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

"Укрзалізниця" продовжила маршрут за новим сполученням до Варшави. Як він буде ходити

0 1066

Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

Компании ВПК США хотят нажиться на компенсационных закупках Пентагона

Уряд України має намір конфіскувати у росіян 50 великих підприємств: перелік

Под Мукачево фура столкнулась с автобусом в Рим: есть жертвы

"Укрзалізниця" продовжила маршрут за новим сполученням до Варшави. Із 14 листопада пасажири  зможуть їхати до Рава-Руської із Чернівців. Через які станції та за яким графіком курсуватимуть поїзди, розповідає з  "УЗ"..

Новий маршрут, за яким пасажири можуть дістатися з України до Варшави залізницею, продовжили до Чернівців. Раніше пасажири могли їхати поїздом "УЗ" із Коломиї до Львова, а на прикордонній станції Рава-Руська пересідали на польський поїзд.

Поїзд №868/867 в експериментальному режимі відправлятиметься з Чернівців через Івано-Франківськ та Львів до Рави-Руської 15, 17, 19, 21, 25 та 27 листопада о 3:02.

Він прямуватиме через станції Снятин, Заболотів, Коломию, Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Брюховичі та Жовкву і прибуватиме до Рави-Руської о 9:58. Там відбуватиметься пересадка на поїзд польського перевізника SKPL, який прибує до Варшави о 17:18.

Із Рави-Руської у зворотньому напрямку поїзд відправлятиметься 14, 16, 20, 23, 25 та 27 листопада о 6:15, і прибуватиме до Чернівців о 13:20.

Також призначені додаткові рейси з Чернівців до Рава-Руської через Івано-Франківськ та Львів. Поїзд №866/865 відправлятиметься з Чернівців 14, 16, 20, 23, 25 та 27 листопада о 14:45 і прибуватиме до Івано-Франківська о 17:03, до Львова о 20:07, і до Рави-Руської о 22:02.

У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься 14, 16, 18, 20, 24 та 26 листопада о 16:19, прибуватиме до Львова о 17:54, до Івано-Франківська о 21:33 та до Чернівців о 23:42.

Придбати квитки на всі рейси можна в застосунку "Укрзалізниці", на сайті, в чат-боті та в касах вокзалів.

Як повідомляли Українськi Новини, у листопаді 2022 року Укрзалізниця вирішила продавати квитки на потяг "Київ — Варшава" лише онлайн.

 

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я