Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

0 2002
Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

Уряд України має намір конфіскувати у росіян 50 великих підприємств: перелік

Под Мукачево фура столкнулась с автобусом в Рим: есть жертвы

Порт пяти морей. В Москве стартовал летней сезон речной навигации

Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

Пасажири Укрзалізниці можуть скористатися знижкою на таксі у -50%. Вона діє на виклик Bolt. Це дозволить добиратися до залізничних вокзалів великих міст значно дешевше.  

Як зазначили у компанії, знижка у -50% на таксі для пасажирів Укрзалізниці діє на виклик Bolt до та з залізничних вокзалів у Києві (Центральний, Південний та Дарниця), Дніпрі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ужгороді, Полтаві та Кривому Розі) при розрахунку преміальною карткою Visa.

“Подорожуйте та обмінюйте кілометри залізниці на знижки від Bolt та Visa. А тепер – є можливість ще й обмінювати кожні 500 кілометрів поїздки поїздом на промокод 50 гривень на поїздку з Bolt”, – зазначили в Укрзалізниці. 

Як це працює 

  • Авторизуйтесь на сайті. 
  • Увійдіть за допомогою своєї пошти та пароля, або скористайтеся швидкою авторизацією через Google або Facebook.
  • Завантажте pdf-файл свого квитка
  • Система сама обчислить відстань та накопичить кілометри.
  • Отримайте промокод.

За кожні 500 кілометрів ви отримаєте промокод на 50 гривень, а якщо маршрут коротше – з наступної подорожі зможете додати ще один свій квиток. А ще – на сайті можна пройти тест та відкрити для себе нові міста для подорожей залізницею.

Укрзалізниця запускає новий міжнародний поїзд до Варшави

З 15 жовтня Укрзалізниця запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою. Розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Пасажири з інших міст України зможуть скористатися пересадкою у Львові. Також пасажирам не варто хвилюватися за можливі запізнення, оскільки пересадка узгоджена. Поїзд завжди чекатиме усіх пасажирів.

Дізнатися розклад руху та придбати квитки можна у мобільному застосунку Укрзалізниці. Крім того, пасажири можуть купити два квитки одним кліком за пошуковим запитом від необхідного міста в Україні до Варшави чи Любліна або зворотно. Крім того, квитки доступні у чат-ботах та на сайті Укрзалізниці, а також у міжнародних касах вокзалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • На київському вокзалі встановили величезні металеві труби: навіщо і що це значить
  • Укрзалізниця запускає прямий рейс з Львова до Варшави: розклад
  • Як повернути кошти за квиток в Укрзалізниці: інструкція

Источник


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я