Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У багатоповерхівці на Прикарпатті чоловік загинув від вибуху гранати

0 87
У багатоповерхівці на Прикарпатті чоловік загинув від вибуху гранати

Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

Уряд України має намір конфіскувати у росіян 50 великих підприємств: перелік

Под Мукачево фура столкнулась с автобусом в Рим: есть жертвы

Утренние пробки в Подмосковье составили 4 балла 26 апреля

У п'ятиповерховому будинку міста Калуша на Прикарпатті 51-річний чоловік загинув від вибуху гранати, обставини події встановлюють правоохоронці. Про це йдеться в заяві пресслужби поліції Івано-Франківської області у Facebook, передають Українські Новини. 

Як повідомляє поліція, близько 16:00 31 серпня жителі багатоквартирного будинку в Калуші почули гучний звук, що нагадував вибух, але не змогли встановити, звідки він долинув. Тільки о 20:15 в поліцію звернувся чоловік, який у квартирі знайшов мертвим свого сина.

"Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка в Калуші. За попередньою інформацією, у квартирі п'ятиповерхівки вибухнула граната. В рамках кримінального провадження запланована низка слідчих дій. Вчора о 20:15 в поліцію надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у квартирі він виявив свого сина з тілесними ушкодженнями.
На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки і криміналісти.

У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно - отриманих в результаті вибуху гранати. На місці події криміналісти вилучили залишки вибухового пристрою, їх направлять на проведення експертизи ", - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляли Українські Новини, в серпні 61-річний чоловік постраждав від вибуху гранати.

У червні поточного року граната вибухнула біля під'їзду багатоповерхового будинку Харкова, в результаті постраждало кілька людей.

Раніше, в лютому поточного року, на Львівщині загинули люди від вибуху гранати.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я