Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Україна 10-20 лютого проведе військові навчання з використанням Bayraktar

0 476
Україна 10-20 лютого проведе військові навчання з використанням Bayraktar

СТОЛИЧНЫЕ РОСГВАРДЕЙЦЫ ПРОВЕЛИ АКЦИЮ «ПАРАД У ДОМА ВЕТЕРАНА»

Где и как готовили лучший в мире спецназ

Какой церковный праздник сегодня, 20 сентября 2023 года, отмечают православные христиане

В Марий Эл подшефные кадеты Росгвардии поддержали акцию «Автограф Победы»

Україна 10-20 лютого проведе паралельно з російсько-білоруськими військові навчання з використанням розвідувально-ударних безпілотних комплексів Bayraktar.

Про це Міністр оборони Олексій Резніков повідомив в ефірі телеканалу ICTV, передають Українськi Новини.

"Станом на сьогодні вздовж усього кордону з Україною з боку РФ, Білорусі та тимчасово окупованих територій знаходиться 119 тис. військових іноземного компонента. Якщо додати повітряний та морський компонент - буде 140 тис... У них навчання будуть з 10 по 20 лютого Українські Збройні сили теж працюють... У нас так само паралельно, дзеркально проходять навчання... Це Рівне, Ковель, Овруч, Широкий Лан, Олешківські піски, Чугуїв, Чернігів, Суми, Одеса... І це лише полігони, місця, де проходитимуть навчання українських збройних сил із застосуванням і Bayraktar, і Javelin...", - сказав Резніков.

За словами міністра, для того, щоб Росії здійснити напад на Україну, їй потрібно сформувати так зване ударне угруповання.

Він додав, що з наявного на цей час компонентне ударне угруповання не було сформовано.

2 лютого Збройні сили Росії та Білорусі розпочали спільні навчання на території Білорусі.

Як повідомляли Українськi Новини, у грудні Резніков заявив, що через застосування Україною Bayraktar окупанти не хочуть підписувати контракт на службу.

У жовтні Збройні сили вперше використали безпілотник Bayraktar для знищення гармати бойовиків.

У Німеччині висловили стурбованість, заявивши, що стурбовані повідомленням Генштабу української армії, згідно з яким українські Збройні сили у відповідь на артобстріл і загибель одного та поранення ще одного солдата застосували безпілотник типу Bayraktar.

Посольство США після заяви Збройних сил України про використання Bayraktar для знищення гармати бойовиків заявило, що бойовики раніше неодноразово використовували безпілотники проти України.

У листопаді Генштаб заявив, що не розглядає масового застосування ударних безпілотників Bayraktar.

3 лютого Резніков заявив, що цього дня має бути підписаною рамкова угода з Туреччиною щодо будівництва заводу безпілотників Bayraktar в Україні.

Як повідомляли Українськi Новини, міністр оборони Олексій Резніков анонсував підписання рамкової угоди з Туреччиною про будівництво  заводу безпілотників Bayraktar в Україні.

Ердоган перебуває з офіційним візитом України.

46% українців, опитаних соціологічною групою "Рейтинг", підтримують залучення Туреччини до переговорів щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я