Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У Бристольському зоопарку горила усиновила дитинча, про яке не змогла піклуватися рідна мама

0 65
У Бристольському зоопарку горила усиновила дитинча, про яке не змогла піклуватися рідна мама

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

ДТП в Броварах: главе РВА избрали меру пресечения

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Главу Броварской РГА уволят

Примати дуже схожі на людей: як і людям, їм потрібна дієта і вони схильні до шкідливого впливу родичів. Так, в зоопарку англійського міста Бристоль горила з кличкою Кала відмовилася від свого маленького дитинчати, і малюка передали на виховання іншій горили, яка прийняла його як рідного.

Про це у Facebook написала пресслужба зоопарку.

У серпні 2020 року в зоопарку народилося маля, якого назвали Хасані. Під опікою матері він повинен був знаходитися як мінімум сім місяців, але мама не змогла піклуватися про свого сина: годувати і доглядати за ним не виходило.

Тоді доглядачі зоопарку самі взяли Хасані на виховання. Вони годували його вісім разів на добу навіть вночі і доглядали за ним, але повністю замінити маму-горилу не змогли, адже передати всі звірині навички поведінки було не в їх силах.

Тому доглядачі передали малюка іншій горилі. Нею стала 16-річна Кера: самка горили, яка зовсім не має досвіду у вихованні потомства. У минулому вона виносила і народила за допомогою кесаревого свою дитину, але довго відновлювалася, тому малюка передали іншій горилі. Але материнський інстинкт Кери був нерозтраченим, тому вона із задоволенням взяла на виховання маленького Хасані.

За мірками горил, Хасані вже не немовля. Він не потребує материнського молока, однак йому важливо проводити час під керівництвом дорослої особини.

Зараз малюк разом з Керою знаходиться в окремому вольєрі, і в місця, де гуляють інші горили, їх випускають тільки тоді, коли тих там немає: Хасані повинен звикнути до нових запахів. Він уже познайомився зі своїм батьком Джоком, а згодом йому будуть представлені й інші члени численної групи горил, що мешкають в зоопарку.

Як повідомляли Українські Новини, зоозахисники допомогли лелеці відремонтувати аварійне гніздо на Київщині.

Окружний адміністративний суд виключив лося європейського з Червоної книги України і дозволив полювання на нього.

Також у Броварах врятували двох їжаків, яких випадково замурували під під'їздом багатоповерхового будинку.


Читайте также

В тренде на этой неделе

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави, – Офіс генпрокурора

Голову Броварської РДА звільнять

Главу Броварской РГА уволят

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я