Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

0 1130
Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Главу Броварской РГА уволят

The Times: Британія досі постачає РФ обладнання, включно з дронами та напівпровідниками

Голову Броварської РДА звільнять

Виробництво чаю Greenfield, яке належить росіянам Сєргєю Касьянєнку та Алєксандру Євневічу, підпільно поновило роботу після зупинки на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це йдеться в розслідуванні ЕП. Україні виробництвом чаю Greenfield займалась ТОВ "Орімі Україна", яка є "дочкою" російської "Орими трэйд" росіян Сєргєя Касьянєнка та Алєксандра Євневіча. Українська компанія через кіпрський офшор Rimexo Limited була записана на громадянку Великої Британії Вєроніку Касьяненко. Крім чаю Greenfield в Україні російська "дочка" випускала чаї під брендами TESS, "Принцеса Нурі", "Принцеса Канді", "Принцеса Гіта" і "Принцеса Ява". Вона також виробляла кавову продукцію – Jardin, Piazza del Caffe та "Жокей". Після початку великої війни перелічені марки чаю зникли з полиць супермаркетів – українські заводи нібито зупинили свою роботу. Однак згодом виробник Greenfield "заліг на дно" і відновив підпільне виробництво. За словами співрозмовників ЕП на ринку, завод з виробництва Greenfield наразі продовжує працювати. Журналіст ЕП з'їздив у Требухів під Броварами і пересвідчився, що в приміщенні фабрики "ТС трейд" світяться вікна, на території припарковані авто, а біля пропускного пункту стоять велосипеди співробітників. У будках біля шлагбаумів сидять охоронці, камери спостереження працюють, територія прибрана і доглянута. Те, що фабрика працює, підтвердили і двоє місцевих мешканців, з якими спілкувався журналіст ЕП. Також журналіст ЕП відвідав Волинську гуртову базу в Києві – один з відомих у столиці центрів "сірої" торгівлі продуктами, товарами й контрабандою. Упаковки чаю Greenfield, TESS і Princess Noori знайшлися одразу і в кількох точках. За наявними у редакції даними, серед мереж, які продовжують торгувати російським чаєм – "Ідеал", "Аргон" ("Грош"), "МегаМаркет", "Рост", "Клас", "Амбар", "Саммаркет", "Веселка". Економічна правда

Читайте также

В тренде на этой неделе

Голову Броварської РДА звільнять

Главу Броварской РГА уволят

У Броварах п'яний голова РДА влаштував ДТП. Є постраждалі, серед них – дитина

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я