Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

В "Епіцентрі" заборонили продаж будівельних матеріалів, - ЗМІ

0 6
В

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави, – Офіс генпрокурора

Главу Броварской РГА уволят

У Броварах п'яний голова РДА влаштував ДТП. Є постраждалі, серед них – дитина

Після того, як в Офісі генпрокурора заявили, що перевірять роботу "Епіцентру" і ДТЕК під час карантину, в мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр", які, на відміну від інших непродовольчих магазинів, продовжували торгувати будматеріалами і в карантин, з сьогоднішнього дня, 3 березня, заборонили продавати всі товари, крім товарів першої необхідності.

Про це повідомляє "Страна".

"З ранку сказали повернутися до первісного порядку. Продаються лише товари першої необхідностіі", - повідомила виданню касир магазину "Епіцентр" у Броварах.

Тепер там можна придбати продукти харчування, медичні протиепідемічні товари, корм для тварин, пальне. А відділи з іншими товарами завішені забороняючою стрічкою, туди не можна ходити покупцям. Товари не першої необхідності можна замовити з доставкою.

Подібна ситуація і в кількох інших гіпермаркетах "Епіцентру" в Києві. У теж час, з інших регіонів надходять відомості, що там торгівля йде в колишньому режимі.

Видання зазначає, що офіційно порядок "лише товари першої необхідності" діяв і раніше, проте в реальності його не зберігали і продавали будматеріали прямо через касу.

Це викликало обурення інших підприємців, які були змушені закритися на карантин, і, мабуть, керівництво "Епіцентру" вирішило не нагнітати обстановку і закрити продаж всіх товарів, крім першої необхідності.

Тим більше, що раніше вже говорилося, що уряд може зняти частину обмежень вже з 12 травня.

А значить обмеження в магазинах "Епіцентру" триватиме не більше 10 днів.

Як повідомляли Українські Новини, в "Епіцентрі" почали продавати захисні маски, побутові антисептики і базові харчові продукти під час карантину.

Раніше "Епіцентр" оплатив авіарейс з Китаю, який здійснював літак "Мрія".

Тим часом, підприємці розповіли, що вийшли протестувати під Кабмін через несправедливе  рішення дозволити працювати в карантин великим мережам, таким як "Рошен", "Епіцентр" і Макдональдс.


Читайте также

В тренде на этой неделе

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

Голову Броварської РДА звільнять

Главу Броварской РГА уволят

У Броварах п'яний голова РДА влаштував ДТП. Є постраждалі, серед них – дитина

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я