Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Польські фермери припиняють блокаду кордону з Росією — відома причина

0 1174
Польські фермери припиняють блокаду кордону з Росією — відома причина

Для легковых автомобилей ввели электронную очередь на границе

Порт пяти морей. В Москве стартовал летней сезон речной навигации

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

Фермери у Польщі офіційно підтвердили, що мають намір припинити акцію протесту на кордоні з Росією. За їхніми словами, головна причина — прийдешні великодні свята.

Протест на польсько-російському кордоні буде припинено

Згідно з даними місцевих журналістів, фермери все-таки вирішили призупинити акцію протесту на кордоні з Російською Федерацією у Гжехотках, яку вони почали у середу, 20 березня.

Що важливо розуміти, тоді аграрії заблокували перетин кордону, пропускаючи одну машину на годину.

За словами Єжи Салітра з правління Вармінсько-Мазурської сільськогосподарської палати, він насправді був шокований тим, скільки товарів надходить до Європейського Союзу з країни-агресорки.

Він також звернув увагу на те, що офіційний Брюссель досі не ухвалив рішення про заборону імпорту зерна з Росії до Співтовариства.

Попри те, що країни засудили напад Росії на Україну, товарообмін з Росією постійно триває. Перевозять багато чого, зокрема везуть газ і не лише скраплений, один водій сказав, що везе метан, — розповів Єжи Салітра.

Попри це організатори акції офіційно підтвердили журналістам, що блокаду кордону припиняють у зв’язку з прийдешніми великодніми святами.

Варто звернути увагу на те, що раніше польські фермери були налаштовані більш рішуче, і анонсували блокаду російського кордону щонайменше на місяць.

Блокада кордону України. Останні новини

20 березня український посол в Польщі Василь Зварич офіційно заявив про відновлення руху усіх транспортних засобів у пункті пропуску "Медика — Шегині".

У четвер 21 березня стало відомо, що польські протестувальники припинять блокувати рух транспортних засобів перед пунктом пропуску "Зосин — Устилуг".

24 березня з’ясувалося, що фермери у Польщі взагалі не пропускають українські вантажівки, які слідують з України в Польщу, на пунктах пропуску "Ягодин" і "Рава-Руська".

Источник


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я