Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Польські страйкарі послабили обмеження руху біля кордону з Україною, – ДПСУ

0 38
Польські страйкарі послабили обмеження руху біля кордону з Україною, – ДПСУ

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

В РОСГВАРДИИ ПРОШЛИ ПОСВЯЩЕННЫЕ 79-Й ГОДОВЩИНЕ ПОБЕДЫ В ВЕЛИКОЙ ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ВОЙНЕ ТОРЖЕСТВЕННЫЕ МЕРОПРИЯТИЯ

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

Перед вихідними на кордоні утворились черги. У ДПСУ розповіли, де найбільше авто

Станом на вечір 20 лютого польські страйкарі послабили обмеження руху транспорту на трьох пунктах пропуску.

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Так, повідомляється, що після 17:00 відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску "Хребене - Рава-Руська". Також протестувальники висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обох напрямках. 

Крім того, учасники акції протесту готові пропускати незначну кількість транспорту через пункт пропуску "Зосін - Устилуг". Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, щогодини по 1 вантажівці на в'їзд до Польщі й по 3 вантажівки на в'їзд в Україну. Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі.

Також після 18:00 мітингувальники розблокували рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску "Долгобичув-Угринів". Водночас протестувальники мають намір продовжувати обмеження руху для вантажівок і пропускати щогодини лише по 4 вантажівки на вʼїзд в Україну та по 1 вантажівці – на виїзд з України.

Як повідомляли Українські Новини, удень 20 лютого повідомлялося, що польські фермери розпочали більш жорстке обмеження руху транспортних засобів на кордоні з Україною.

Тим часом о 12.00 українські перевізники розпочали мирну акцію біля ПП "Рава-Руська-Гребенне", "Краківець-Корчова" та "Шегині-Медика" у відповідь на блокаду пунктів пропуску польськими протестувальниками.

Також нагадаємо, 20 лютого польські фермери перекрили залізницю поблизу пункту пропуску "Шегині - Медика" та висипали збіжжя з вантажного вагона.

Раніше польський міністр вибачився за розсипане українське зерно, проте виправдав протестувальників. Подія сталася 11 лютого – польські протестувальники висипали зерно з українських фур на дорозі до прикордонного переходу в Дорогуську.

 

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я