Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Орбан закликав закрити європейський ринок для української агропродукції

0 2549
Орбан закликав закрити європейський ринок для української агропродукції

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

Минобороны сообщило о перехвате 16 снарядов над Белгородской областью

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

Перед вихідними на кордоні утворились черги. У ДПСУ розповіли, де найбільше авто

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав не допускати українську сільськогосподарську продукцію до країн Європейського Союзу.

Орбан закликав припинити імпорт агропродукції з України

У відео, оприлюдненому владною партією Угорщини Fidesz в соцмережах Орбан каже, що “проблема для європейських фермерів полягає в тому, що Брюссель встановлює правила, які роблять виробництво для них все дорожчим“.

За його словами, це також стосується Угорщини, але вони дозволяють ввозити сільськогосподарську продукцію в Європу з країн, де не діють такі ж правила.

Це означає, що українська агропродукція не повинна потрапляти на європейський ринок.

Віктор Орбан

Прем'єр-міністр Угорщини

Він додав, що фермерів нібито ніхто не слухає, тому вони відчувають, що відстань між ними та особами, які приймають рішення в Брюсселі, як “від землі до неба”.

Протести фермерів: що відомо

Зазначимо, що останніми тижнями Європу охопили масові протести фермерів, останніми днями до них також приєдналися рибалки.

Вони протестують проти запровадження різних екологічних вимог ЄС.

Наразі польські фермери блокують шість пунктів пропуску на кордоні з Україною: "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська", "Шегині" та "Краківець".

На всіх цих напрямках сукупно в чергах станом на ранок 19 лютого перебувало близько 2900 вантажних транспортних засобів

Раніше в Держприкордонслужбі припускали, що блокування пунктів пропуску польськими фермерами може затримати доставку гуманітарної допомоги.

18 лютого на польській стороні пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» польські фермери, разом з фермерами з Німеччини, Бельгії, Нідерландів і Франції, вимагали обмежень на кількість української сільськогосподарської продукції, що надходить до ЄС.

Источник


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я