Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Після свят на кордонах України із країнами ЄС утворилися черги. Де найзавантаженіші

0 617
Після свят на кордонах України із країнами ЄС утворилися черги. Де найзавантаженіші

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

От Розановой до Боголюбова. «Культура» о самых интересных выставках мая

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

Для легковых автомобилей ввели электронную очередь на границе

На багатьох пунктах пропуску на українському кордоні через масовий від'їзд громадян до країн Євросоюзу після новорічно-різдвяних свят утворилися черги. Про це Державна прикордонна служба.

"У пунктах пропуску фіксується збільшення пасажиро-транспортного потоку. Виїзд громадян з України переважає над в'їздом, особливо на ділянках кордону з країнами ЄС. Зростання пасажиропотоку відбувається переважно через збільшення кількості громадян України, які прямують за кордон після завершення новорічно-різдвяних свят", - розповіли у прикордонній службі.

За даними прикордонників, перед деякими пунктами пропуску, зокрема "Краковець", "Шегині" та "Грушев", виникає скупчення транспортних засобів, що налічує в середньому від 80 до 150 автомобілів.

При цьому черги відсутні перед пунктами пропуску "Ягодин", "Устилуг", "Угринів" та "Смольниця".

Всього за минулу добу, 8-9 січня, кордон держави перетнуло близько 100 тисяч людей та 17,5 тисяч автомобілів.

Прикордонники нагадали, що для тих подорожуючих осіб, які не зробили ПЛР-тести на Covid за 24 години до в'їзду до Польщі, біля пунктів пропуску "Краковець", "Шегині", "Рава-Руська" та "Ягодин" працюють відповідні мобільні лабораторії – ця процедура може уповільнювати прикордонний та митний рух.

Як повідомляли Українські Новини, з 15 грудня Польща вимагатиме в громадян країн, які не входять до складу Європейського Союзу, при в'їзді сертифікат про вакцинацію та негативний результат тесту на коронавірус.

Румунія поновила правила в'їзду до країни, які почали діяти з 10 грудня 2021 року. В'їзд на територію Румунії без проходження 14-денної ізоляції дозволений лише людям, які мають сертифікат про вакцинацію, а також негативний тест на коронавірус.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я