Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Удар по району Хмельницької АЕС: Британський парламентарій закликав світ посилювати санкції проти РФ

0 324
Удар по району Хмельницької АЕС: Британський парламентарій закликав світ посилювати санкції проти РФ

О дефективных менеджерах на примере Куева

КГГА рассмотрит петицию об устранении Булгакова из публичного пространства в Киеве

Александр Роджерс. О дефективных менеджерах на примере Куева

О дефективных менеджерах на примере Куева. Александр Роджерс

Відповіддю Великобританії та всієї міжнародної спільноти на удар Росії по району Хмельницької атомної електростанції має стати посилення режиму санкцій. Кожен такий прояв російської агресії має ставати підставою для подальшого посилення санкційного режиму.

Про це у коментарі Guildhall заявив депутат парламенту Великобританії, член Консервативної партії Ентоні Хіггінботом.

"Ми маємо чітко пояснити Росії, що таке "червоні лінії". Тому що такі дії (обстріл району Хмельницької АЕС - ред.) можуть мати наслідки як для України, так і для всього регіону і, я вважаю, для всього світу. Ми ніколи не бачили конфліктів, коли б одна держава атакувала атомні електростанції на території іншої. Ми повинні чітко пояснити Росії, що ми розглядаємо в якості наслідків для неї, якщо таке продовжуватиметься", - заявив політик.

"Я думаю, що наш санкційний режим, і я говорю про колективні зусилля Заходу, ті з нас, хто підтримує Україну і ми хочемо її успіху, наш режим санкцій ніколи не повинен зупинятися. У міру того, як Росія продовжує цю варварську агресію проти України , наш санкційний режим має поступово ставати дедалі більш жорстким, тому що мета полягає в тому, щоб змусити Росію відступити та піти (...)", - зазначив він.

"Нам потрібно продовжувати шукати способи відрізати Росію від глобальної фінансової системи, відрізати їх від клієнтської бази, тому що тільки тоді вони дійсно зроблять крок назад. Це один дуже сумний приклад їхнього варварства, але це лише один приклад із безлічі інших. Такі епізоди повинні щоразу змушувати нас задуматися, що ми маємо поглянути на пакет режиму санкцій загалом і вирішити, де ми можемо його посилити", - підсумував британський парламентарій.

Нагадаємо, 25 жовтня Збройні Сили РФ із застосуванням дронів-камікадзе атакували район Хмельницької атомної електростанції. Внаслідок атаки зафіксовано пошкодження адміністративного та лабораторного корпусів АЕС. Міста Славутич та Нетішин були відключені від електрики.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я