Поиск города

Ничего не найдено

Від початку доби на фронті відбулося 71 боєзіткнення, — Генштаб

0 30

Від початку доби на фронті відбулося 71 боєзіткнення, — Генштаб

РФ ночью атаковала Шостку: повреждены объекты энергетики и инфраструктуры, семь раненых

ВСУ выпустили ракету по газопроводу в Тульской области

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

“Від терористичних атак ворожої артилерії постраждала Сеньківка Чернігівської області, на Шостку ворог скинув чотири авіабомби, на жаль, є загиблі та поранені. Також противник завдав 24 авіаційних ударів по території Курської області, застосувавши 34 КАБ”, — йдеться у повідомленні.

Ситуація по напрямках

На Курахівському напрямку продовжуються бої поблизу Зоряного, Новодмитрівки, Желанного Другого, Гірника, Георгіївки, Мксимільянівки, Антонівки та Катеринівки. У цьому районі за сьогодні відбито сім з 21 атаки окупаційної армії. Точаться запеклі бої.

На Куп’янському напрямку противник дев’ять разів активно йшов на позиції наших підрозділів у районах Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки та Лозової, п’ять боєзіткнень триває. На Покровському напрямку росіяни здійснили вісім спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Миролюбівки, Променя та Селидового. На даний час п’ять атак противника відбито, три атаки ще тривають.

На Харківському напрямку російські окупанти шість разів штурмували оборонні рубежі українського війська в районі Стариці та Вовчанська. На даний час в чотирьох локаціях тривають бойові зіткнення. На Лиманському напрямку загарбницька армія здійснила п’ять атак на позиції українців в районах Новомихайлівки, Греківки, Тернів та Серебрянки. Бої тривають.

На Придніпровському напрямку загарбник не полишає спроб вибити наші підрозділи з займаних позицій, так за сьогодні ним було здійснено п’ять атакувальних дій, на даний час одне боєзіткнення продовжується. На Времівському напрямку противник, за підтримки авіації, двічі йшов на штурм позицій наших підрозділів неподалік Новоукраїнки та Богоявленки. Триває два боєзіткнення. Ворожа авіація завдала удару керованою авіаційною бомбою по Богоявленці.

На Оріхівському напрямку українськими підрозділами відбито дві спроби окупантів атакувати наші позиції поблизу Малої Токмачки. На Краматорському напрямку загарбники здійснювали штурмові дії позицій нашого війська поблизу Андріївки та Ступочок. Атаки ворога відбито.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив атаку в напрямку Олександро-Шультиного, скинув керовані авіаційні бомби на Торецьк та Катеринівку.

  • Найгарячішими на фронті залишаються Покровський і Курахівський напрямки
  • На фронті Курахівський і Лиманський напрямки залишаються найгарячішими
  • Ситуація на полі бою “створює можливість” для завершення війни у 2025 році, — президент
The post Від початку доби на фронті відбулося 71 боєзіткнення, — Генштаб first appeared on Межа. Новини України..

Читайте также

В тренде на этой неделе

Від початку доби на фронті відбулося 71 боєзіткнення, — Генштаб

РФ ночью атаковала Шостку: повреждены объекты энергетики и инфраструктуры, семь раненых

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я