Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Виконавчий директор "Фармак" Володимир Костюк увійшов до складу наглядової ради Глобального договору ООН

0 6

От Розановой до Боголюбова. «Культура» о самых интересных выставках мая

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

На загальних зборах членів Мережі Глобального договору ООН в Україні було обрано Наглядову Раду, до її складу увійшов виконавчий директор крупного виробника лікарських засобів компанії "Фармак" (Київ) Володимир Костюк.

Про це йдеться в повідомленні компанії "Фармак".

Згідно з повідомленням, наглядова рада буде  сприяти поширюванню та підтримці цінностей у сферах захисту права людини, трудових відносин, навколишнього середовища та боротьби з корупцією, а також пропагувати слідування цілям  Глобального договору в малому, середньому та великому  бізнесі.

"Сьогодні бізнес не може працювати лише заради зростання прибутків. Ми вже перейшли на той етап, коли компанії повинні впливати на права людини з яким працюють. І бізнес повинен дбати про екосередовище. До складу Наглядової ради увійшли представники організацій, які вже є лідерами своїх секторів щодо імлементації Цілей сталого розвитку у поточні бізнес процеси. Їх досвід та компетенції посилять стратегічний напрям Глобального договору по просуванню та запровадженню Цілей сталого розвитку", - відзначила голова Правління Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук.

У повідомленні наголошується, що у 2019 році «Фармак» приєднався до Глобального договору ООН і став першою фармацевтичною компанією України, яка увійшла до складу організації.

""Фармак", як європейська компанія, розділяє цілі глобального договору ООН, які покликані вдосконалити якість життя людей і підвищити соціальну відповідальність бізнесу в інтересах суспільства.  Наша стратегія сталого розвитку повністю відповідає цілям глобального договору. Збільшуючи виробничі потужності, ми намагаємося мінімізувати вплив на довколишнє середовище.  За 9 місяців 2019 року споживання електроенергії зменшилось на 9,32%; газу на 19,49% на гривню випущеної продукції в порівнянні з аналогічнім періодом 2018 року. За останні 5 років на екологічні проекти було витрачено більше  55 млн грн. Ці гроші пішли на реконструкцію котельні, на проекти по модернізації очисних споруд  у Києві та Шостці, перехід на енергозберігаюче освітлення, заходи по програмі з енергозбереження, озеленення території, утримання газонів, удосконалення процесу поводження з відходами", - зазначив Костюк.

За його словами, незважаючи на те, що "Фармак" - хімічне виробництво, компанія залишається екологічною і безпечною для навколишнього середовища.

Костюк зазначив, що маючи сертифікацію GMP на всіх виробничих лініях, компанія не тільки має можливість для експорту в європейські країни, а й додатково підтверджує екологію нашого бізнесу, так як сертифікацію можна отримати виключно дотримуючись європейські стандарти, в тому числі екологічні.

Членами Наглядової ради ГД ООН також стали: СЕО ДТЕК Максим Тимченко, СЕО "Карлсберг-Україна" Євгеній  Шевченко, СЕО "Капарол" Віталій Верещагін, власник ФільмЮА Сергій Созановський, засновниця "Освитория" Зоя Литвин, засновниця Фонд "Повір у себе" Ірина Іванчик, декан КМБШ Олександр Саврук.

Головою Наглядової ради ГД ООН  призначено Верещагіна.

Як повідомляли Українськi Новини, продукція компанії "Фармак" експортується до більш ніж 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, які відповідають вимогам GMP.

14 виробничих ліній сертифіковано європейським регуляторним органом.

З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я