Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У 2019 зарплата в "Фармак" зросла на 14%

0 6

В Росгвардии прошли посвященные 79-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне торжественные мероприятия

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

В 2019 році заробітна плата працівників великого виробника лікарських засобів компанії "Фармак" (Київ) збільшилася на 14%.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Українські Новини.

"Розширення виробництва призводить до збільшення кількості працівників. Щорічно ми створюємо нові робочі місця. І на сьогодні для нас гострим залишається питанням кадрів. Ми створюємо максимально комфортні умови праці для фахівців і надаємо конкурентну заробітну плату. Сьогодні ми конкуруємо з європейськими компаніями за рівнем заробітної плати в співвідношенні із середнім чеком проживання в тій чи іншій країні. У 2019 році заробітна плата у “Фармак” зросла на 14%", – зазначив виконавчий директор "Фармак" Володимир Костюк.

Згідно з повідомленням, сьогодні у "Фармак" працюють понад 2700 співробітників, при цьому у 2019 році на підприємстві було працевлаштовано 387 осіб.

У  повідомленні наголошується, що всі співробітники компанії соціально захищені і мають медичну страховку, також кожен отримує матеріальне заохочення у вигляді "кафетерію мотивації", який дозволяє вибрати компенсацію по одному з трьох напрямів: розвиток і придбання книг, відпочинок та спорт.

""Фармак" сприяє підвищенню рівня освіти співробітників. На підприємстві діє кілька програм навчання, у тому числі за кордоном. У 2019 році 1100 співробітників пройшли навчання, 81 – за кордоном. "Фармак" активно співпрацює з провідними вузами країни і надає можливість дізнатися більше про фармвиробництво студентам. У 2019 році близько 400 студентів відвідали екскурсії в "Фармак", 71 студент пройшов практику на підприємстві", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляли Українські Новини, в 2018 році порівняно з 2017 роком "Фармак" збільшив прибуток на 25,2%, або на 211 млн гривень, до 1,05 млрд гривень.

У 2018 році виручка компанії збільшилася на 8,8%, або на 534 млн гривень, до 6,6 млрд гривень порівняно з 2017 роком.

Продукція компанії експортується до більш ніж 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, які відповідають вимогам GMP.

14 виробничих ліній сертифіковано європейським регуляторним органом.

З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я