Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У 2019 "Фармак" провів екскурсію на виробництво для понад 1 тис. осіб

0 16

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

В Росгвардии прошли посвященные 79-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне торжественные мероприятия

Великий виробник лікарських засобів компанія "Фармак" (Київ) провела екскурсію на виробництво для понад 1 тис. осіб у 2019 році.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, як виробляються ліки європейської якості на сучасному обладнанні, змогли побачити студенти, лікарі, партнери, журналісти, представники бізнес-асоціацій і всі охочі: "Фармак" регулярно проводить екскурсії – щоп’ятниці група з 10–15 осіб відвідує виробництво.

"Така практика у "Фармак" із 2017 року. Ми відчинили свої двері для всіх охочих, щоб показати сучасне фармацевтичне виробництво в Україні. Сьогодні "Фармак"– це територія європейської якості та міжнародних стандартів. Доля експорту "Фармак" складає понад 20%. Одні й ті ж лінії виготовляють лікарські засоби для України та світу, тому можна з упевненістю сказати, що якість продукції "Фармак" нічим не поступається найбільшим світовим виробникам, а в чомусь і перевершує. "Фармак" стрімко розвивається. На виробництві використовується інноваційне обладнання. За 2019 рік компанія інвестувала 900 млн гривень у його розвиток. 2018 року було відкрито сучасну лінію з виробництва твердих лікарських форм, аналогів якої в Україні немає. "Фармак" інвестував у неї 20 млн євро. Цьогоріч ми плануємо збільшити суму інвестицій до більш ніж 1 млрд гривень", – зазначила керівник департаменту корпоративних комунікацій та сталого розвитку АТ "Фармак" Олена Зубарєва.

Як повідомляли Українські Новини, в 2018 році порівняно з 2017 роком "Фармак" збільшив прибуток на 25,2%, або на 211 млн гривень, до 1,05 млрд гривень.

У 2018 році виручка компанії збільшилася на 8,8%, або на 534 млн гривень, до 6,6 млрд гривень порівняно з 2017 роком.

Продукція компанії експортується до понад 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, які відповідають вимогам GMP.

14 виробничих ліній сертифіковано європейським регуляторним органом.

З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я