Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Керівництво МВС більше не літає на гелікоптерах після загибелі Монастирського, - Клименко

0 296
Керівництво МВС більше не літає на гелікоптерах після загибелі Монастирського, - Клименко

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

В Росгвардии прошли торжественные мероприятия, посвященные 79-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

Керівництво Міністерства внутрішніх справ більше не літає на гелікоптерах після загибелі міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтервʼю інтернет-виданню "Українська правда", повідомляють Українськi Новини.

"Все керівництво МВС не літає на гелікоптерах", - сказав він.

За його словами, у нього немає також інформації щодо польотів на гелікоптерах вищого керівництва держави.

Щодо обставин загибелі керівництва МВС під час польоту на гелікоптері у Броварах на початку року Клименко зазначив, що винні у цьому будуть звільнені з посад одразу після винесення обвинувального вироку.

Міністр пояснив, що поки не може звільнити працівників ДСНС, які підозрюються у справі падіння гелікоптера, але вони виведені за штат і на цих посадах наразі працюють інші люди.

"Всі пʼятеро виведені за штат, але поки немає вироку суду я не маю права їх звільнити. Як тільки будуть вироки винесені, вони будуть звільнені зі своїх посад", - пояснив Клименко. 

Як повідомляли Українськi Новини, Печерський суд міста Києва обрав запобіжні заходи посадовцям ДСНС у справі авіакатастрофи, в якій загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України, а саме міністр МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та супроводжуючі особи.

18 січня на територію дитячого садка у Броварах Київської області впав гелікоптер Eurocopter EC225 Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

На його борту, крім членів екіпажу, перебували міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. Внаслідок авіакатастрофи загинуло 14 осіб, з них 1 дитина і 10 осіб, які перебували на борту вертольота, постраждали 31 особа, у тому числі 13 дітей.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я