Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Через "опитування Зеленського" ліквідували осередок "Демсокири" в Броварах

0 26

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави, – Офіс генпрокурора

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

Киевские коммунальщики купили себе в автосалоне два пикапа Mitsubishi L200 за 2.8 млн гривен

В полиции Киева показали задержание «авторитета»: плевал и ругался на полицейских (видео)

На сторінці партії "Демократична сокира" (також відома як "Д7" і "Демократична орда") в Facebook 26 жовтня з'явилася публікація з заявою про те, що керівник фірми "Зе медіа" балотувався в Броварську міську раду Київської області від "Демократичної сокири". Цією компанією керує Володимир Татаренко, пише Фокус. 

"Кандидат уклав цю угоду вже після свого висунення від "Демократичної сокири" і не повідомив своє керівництво про укладення договору з партією "Слуга народу", чим порушив всі моральні принципи нашої партії й поставив під загрозу всі наші дії протягом останнього року і найголовніше - нашу репутацію", - йдеться в повідомленні партії.

Через цей інцидент керівництво "Демократичної сокири" прийняло рішення повністю ліквідувати осередок партії в Броварах.

"Ми розпускаємо броварський осередок в повному складі. Керівництво організації в Броварах, яке дозволило цьому кандидату балотуватися, відсторонюється від посад. Всі сторінки партії в соцмережах заблоковані", - повідомляють в партії.

На сайті ЦВК вказано, що Володимир Татаренко балотувався в Броварську міськраду від "Демсокири". Там в його біографії написано, що він працює директором компанії ТОВ "Зе медіа".

Про те, що опитування "5 запитань від президента" проводила компанія "Зе медіа" повідомив глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу. Саме з рахунку партії "Слуга народу" оплатили проведення "всеукраїнського опитування від Зеленського".

Як повідомляли Українськi Новини, Бюро Організації з безпеки й співпраці в Європі з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ ОБСЄ) вважає, що проведення ініційованого Президентом Володимиром Зеленським "всеукраїнського опитування" створило партії "Слуга народу" неправомірну політичну перевагу.

Крім того, подібної думки дотримується й Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).


Читайте также

В тренде на этой неделе

В Броварах задержали криминального авторитета Виктора Журавля

Киевские коммунальщики купили себе в автосалоне два пикапа Mitsubishi L200 за 2.8 млн гривен

На Київщині через ракетну атаку загорівся об’єкт цивільної інфраструктури. Є поранені

В полиции Киева показали задержание «авторитета»: плевал и ругался на полицейских (видео)

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я