Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Затіяне владою перекроювання районів викличе хаос на місцях, – Бойко

0 20
Затіяне владою перекроювання районів викличе хаос на місцях, – Бойко

ДТП в Миколаївській області. Є постраждалі

Чому авторитет Журавель вийшов на волю, - ЗМІ

Внаслідок ДТП на Київщині загинула 9-річна дитина

В полиции Киева показали задержание «авторитета»: плевал и ругался на полицейских (видео)

Співголова парламентської фракції "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) Юрій Бойко, коментуючи постанову про створення та ліквідацію районів, яку проголосувала Верховна Рада в п'ятницю, 17 липня, заявив, що непродуманої адміністративною реформою влада лише ускладнить й без того нелегке життя людей на місцях.

Про це йдеться на офіційному веб-сайті ОПЗЖ .

"Влада вирішила збільшити райони директивно і демонстративно, не звертаючи увагу на думку людей на місцях. Причому їх навіть не хвилює, що таким змішуванням вони порушують нормативні документи Кабміну, де чітко сказано: центр району - це його найбільше місто", – зазначив народний депутат.

За словами Бойка, крім того, що ця реформа викличе хаос на місцях, особливо гостро вона вдарить по пенсіонерах. "Наприклад, на Житомирщині створили Житомирський район. Відстань від села Пиріжки до центру району – 150 км. Доріг немає. Зрозуміло, що люди там вийшли на вулицю з питанням, як їм тепер дістатися до центру району? Зрозуміло, що їхнє питання залишилося без відповіді - владі такі "дрібниці" нецікаві. Така ж історія у Бучі та Броварах", - зазначив він.

Партія "Опозиційна платформа - За життя" звертатиметься до судів і опротестовуватиме закони, які дозволяють чиновникам в ручному режимі, без урахування думки громадян створювати і знищувати об'єднані територіальні громади (ОТГ) та перекроювати межі районів.

"Ми цього не дозволимо. Ламати райони, не завершивши створення ОТГ і не запитавши думку людей на місцевих референдумах, - це злочин. Тому ми будемо в судах відстоювати права людей", - резюмував Юрій Бойко.


Читайте также

В тренде на этой неделе

Чому авторитет Журавель вийшов на волю, - ЗМІ

ДТП в Миколаївській області. Є постраждалі

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я