Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Журналісти з'ясували, що Офіс Президента допоміг екс-регіоналам розвалювати "Конярство України", - ЗМІ

0 14
Журналісти з'ясували, що Офіс Президента допоміг екс-регіоналам розвалювати

В полиции Киева показали задержание «авторитета»: плевал и ругался на полицейских (видео)

Чому авторитет Журавель вийшов на волю, - ЗМІ

ДИРЕКТОР РОСГВАРДИИ ГЕНЕРАЛ АРМИИ ВИКТОР ЗОЛОТОВ ВЫРАЗИЛ ГЛУБОКИЕ СОБОЛЕЗНОВАНИЯ РОДНЫМ И БЛИЗКИМ ПОГИБШИХ В БЕЛГОРОДЕ

Внаслідок ДТП на Київщині загинула 9-річна дитина

Євген Веретюк, колишній помічник Азарова, 14 липня був призначений в.о. директора ДП "Конярство України" наказом Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігоря Петрашка. Це кадрове рішення було прийнято за вказівкою голови Офісу Президента Андрія Єрмака, стверджується у розслідуванні газети "Правдошукач".

За даними журналістів, Євген Веретюк пов'язаний з Згарою. Його представляли на підприємстві разом із новим-старим заступником Катериною Рожковою, яка працювала на цій посаді при Згарі і залишається її людиною.

Державне підприємство "Конярство України" володіє 43 тис. га землі і 15-ма філіями, при цьому за останній рік понесло збитки у сумі 250 млн. грн., йдеться в розслідуванні. Громадськість б'є на сполох: кваліфікованих співробітників звільняють або примушують звільнитися, відправляють коней на бійню цілими поголов'ями. Проводиться політика знищення кінних заводів і конярства в цілому заради продажу землі держпідприємства. Наприклад, для рейдерів є ласими шматками 30 га території племконецентру в Броварах під Києвом і Одеський іподром, 29 га в центрі міста.

"Правдошукач" стверджує, що держпідприємство приходить у занепад, обплутане схемами конюха екс-президента Януковича, власника кінного заводу "Міленіум" Костянтина Згари і власника агрохолдингу "Деметра" Геннадія Сидоренка, якого у ЗМІ називають рейдером. Зокрема, структури Сидоренка і Згари без дозволу проводять сільськогосподарські роботи на землях підприємства, ні з ким не узгоджуючи ціни на посіви.

"Як Згара, так і Сидоренко вирішують свої питання через голову комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Миколу Сольського, до якого прислухаються в Офісі Президента і профільному міністерстві", - йдеться в розслідуванні.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я