Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У Київській області другий день приріст за кількістю нових випадків Covid-19. Дані по районах

0 18
У Київській області другий день приріст за кількістю нових випадків Covid-19. Дані по районах

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

Военнослужащие Росгвардии провели патриотическое мероприятие для димитровградских лицеистов

Кількість хворих на коронавірусну інфекцію в Київській області 10 липня порівняно з попередньою добою збільшилася на 46 осіб до 2 986, померлих - на 2 до 57.
Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної державної адміністрації, передають Українські Новини.

"За даними Київського обласного лабораторного центру, в області 11 липня 2020 на 10:00 офіційно підтверджено 2 986 випадків захворювання на коронавірус, у тому числі у 251 дитини і у 521 медичного працівника... Всього за період епідемії в Київській області померли 57 хворих", - йдеться в ньому.

Найбільше нових випадків було зафіксовано в Києво-Святошинському районі - 16.
Також в Ірпені було зафіксовано 6 випадків коронавірусу, у Білій Церкві - 4 випадки, у Фастові - 3.

За 2 випадки зафіксовано в Рокитнянському районі, Обухові, Українці та Бучі, по 1 - у Васильківському та Білоцерківському районах, а також Василькові, Броварах, Вишгороді, Бородянці, Коцюбинському, Яготині та Кагарлику.

За минулу добу госпіталізовано 4 хворих, решта перебувають на самоізоляції (під наглядом). 10 липня вилікувалися 77 осіб, у тому числі 8 дітей.

З 14 березня за все в Київський обласний лабораторний центр надійшло 6 402 повідомлення про підозру на COVID-19, за останню добу - 39 повідомлень.

Як повідомляли Українськi Новини, 9 липня кількість хворих на коронавірус у Київській області збільшилася на 45 осіб до 2 940.

Крім того, у Києві другий день поспіль зростає кількість випадків коронавірусу.

Тим часом Україна тестує 4 препарати від коронавірусу.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я