Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

В Одесі двоє військових влаштували стрілянину біля дитячого центру

0 10
В Одесі двоє військових влаштували стрілянину біля дитячого центру

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави, – Офіс генпрокурора

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

Глава Броварской РГА влетел на авто в пешеходов. Он был «в стельку» пьяным

Панихида по погибшим в теракте в подмосковном «Крокусе» прошла в Екатеринбурге

У вівторок, 16 червня, в Одесі близько 3 години ночі двоє військовослужбовців у стані алкогольного сп'яніння влаштували стрілянину біля дитячого центру "Молода гвардія", тоді як раніше у перестрілці на промтоварному ринку в Одесі дві людини зазнали поранень.

Про це зазначається в повідомленні прес-служби Управління поліції охорони в Одеській області.

"Вночі близько третьої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Одеській області надійшов сигнал "Тривога" з дитячого центру "Молода гвардія". Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, біля дитячого центру двох чоловіків у стані алкогольного сп'яніння, які розважалися тим, що стріляли в повітря", — сказано в ньому.

Наголошується, що побачивши поліцейських, чоловіки намагалися втекти, при затриманні один з них почав штовхати поліцейського.

Правопорушниками виявилися 23-річний житель Києва і 32-річний житель Дніпропетровської області. При поверхневому огляді у них були виявлені і вилучені посвідчення військовослужбовців, предмети, схожі на ніж, кастет, два стартових пістолети і магазини з патронами.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляли Українські Новини, 29 травня у Київській області сталася масштабна перестрілка. Суд заарештував 11 затриманих під час стрілянини в Броварах.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я