Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У Чернівецькій області іноземець при спробі пограбувати будинок поранив двох поліцейських

0 10
У Чернівецькій області іноземець при спробі пограбувати будинок поранив двох поліцейських

ДТП в Броварах: главе РВА избрали меру пресечения

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

Почтовые ящики для поздравления ветеранов установили в столичном метро

У Чернівецькій області іноземець при спробі пограбування приватного будинку поранив двох поліцейських. Підозрюваний і поліцейські перебувають у лікарні, їм надають необхідну медичну допомогу, тоді як 9 червня правоохоронці затримали на хабарі проректора київського університету.

Про це зазначається в повідомленні прес-служби Нацполіції.

Так, повідомляється, що оперативники управління стратегічних розслідувань отримали інформацію про те, що готується розбійний напад на приватний будинок місцевого жителя. Під час відпрацювання інформація підтвердилася.

"З'ясувалося, що 36-річний громадянин іншої країни у 2010 році був засуджений до 11-ти років позбавлення волі за скоєння тяжких злочинів на території Одеської області, в тому числі і розбійного нападу", — сказано в повідомленні.

Також наголошується, що під час слідства встановлено, що зловмисник готується до злочину, зокрема — розбійного нападу на приватний будинок. За інформацією правоохоронців, чоловік міг бути озброєний, тому для його затримання залучили спецпідрозділ КОРД.

Іноземець намагався влаштувати розбійний напад на приватний будинок. Фото: НацполицияІноземець намагався влаштувати розбійний напад на приватний будинок. Фото: Нацполиция

Затримання нападника проводилося в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області та за силової підтримки КОРД влаштували засідку в будинку місцевого жителя.

"Вночі з 9 на 10 червня, нападник проник в будинок через вікно підвального приміщення. Коли він почув фразу: "Працює поліція", відразу спробував сховатися і почав стріляти у спецназівців, в результаті чого двоє отримали вогнепальні поранення. Щоб затримати нападника, поліцейським довелося застосувати зброю: правопорушник отримав поранення стегна", — додали в повідомленні.

Вогнепальна зброя. Фото: НацполицияВогнепальна зброя. Фото: Нацполиция

Зараз поліцейських з вогнепальними пораненнями голови і гомілки і зловмисника з пораненням стегна госпіталізували, їм надається медична допомога.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Як повідомляли Українські Новини, 29 травня у Броварах сталася масштабна перестрілка.

Міністерство внутрішніх справ анулювало ліцензії 4 охоронних фірм, працівники яких брали участь у перестрілці в Броварах. Також одному з організаторів перестрілки повідомили про підозру у хуліганстві.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я