Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У Київській області зростає кількість хворих COVID-19. Де найбільше хворіють

0 26
У Київській області зростає кількість хворих COVID-19. Де найбільше хворіють

На Київщині через ракетну атаку загорівся об’єкт цивільної інфраструктури. Є поранені

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави, – Офіс генпрокурора

Пьяное ДТП в Броварах: Суд взял под стражу главу РГА

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

Поки в Київі хворих на COVID-19 стає більше, в Київської області зберігається така ж тенденція: кількість хворих на 23 травня порівняно з попередньою добою збільшилася на 44 людини до 1 419, кількість померлих не змінилося і складає 30 осіб.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської обласної державної адміністрації, передають Українські Новини.

"За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10:00 24 травня 2020 року офіційно підтверджено 1 419 випадків захворювання на коронавірус, з них 116 дітей і 246 медичних працівників (дані за весь період). Нових випадків за останню добу – 44. За час пандемії померли 30 осіб", - сказано в ньому.

У Києво-Святошинському районі підтверджені 395 випадків захворювання на коронавірус (найбільша кількість у Вишневому - 179, у Софіївській Борщагівці - 41 і в Петропавлівській Борщагівці - 31), в Обухівському районі - 230 випадків (найбільша кількість в Обухові - 107 і в Українці - 37).

66 випадків захворювання підтверджено у Броварському районі, 58 - в Бориспільському районі, 39 - у Васильківському, 35 - в Кагарлицькому, 23 - в Вишгородському, 17 - у Макарівському районі.

При цьому 68 випадків підтверджені в Ірпені, 44 - в Борисполі, 40 - в Бучі, 38 - у Броварах, 43 - в Білій Церкві, 37 - в Кагарлику, 31 - в Коцюбинському,29 - у Фастові, 27 - у Вишгороді, 26 - у Василькові.

На стаціонарному лікуванні перебувають 214 осіб, на амбулаторному лікуванні (самоізоляція) - 1 205 осіб.

Одужав 291 осіб (у тому числі 25 дітей).

З 14 березня всього в Київський обласний лабораторний центр надійшло 4 187 повідомлень про підозру на COVID-19, за останню добу - 74 повідомлення.

Як повідомляли Українські Новини, кількість хворих на коронавірусну інфекцією в Києві 22 травня збільшилася на 47 чоловік до 2 569, померлих за добу не було.

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили коронавірус 21 травня збільшилася на 47 осіб до 2522, серед них 9 медиків.


Читайте также

В тренде на этой неделе

На Київщині через ракетну атаку загорівся об’єкт цивільної інфраструктури. Є поранені

Киевские коммунальщики купили себе в автосалоне два пикапа Mitsubishi L200 за 2.8 млн гривен

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я