Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У Київській області після зростання зменшилася кількість нових випадків коронавірусу

0 8
У Київській області після зростання зменшилася кількість нових випадків коронавірусу

Киевские коммунальщики купили себе в автосалоне два пикапа Mitsubishi L200 за 2.8 млн гривен

На Київщині через ракетну атаку загорівся об’єкт цивільної інфраструктури. Є поранені

В Україні з початку року зросла кількість "п'яних" ДТП

В Броварах задержали криминального авторитета Виктора Журавля

Кількість хворих коронавірусом у Київській області 17 травня порівняно з попередньою добою збільшилася на 27 осіб до 1 224, померлих на 3 людини до 29, в той час, як у Києві другий день поспіль падає кількість нових випадків коронавірусу.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної державної адміністрації, передають Українські Новини.

"За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10:00 18 травня 2020 року офіційно підтверджено 1 224 випадки захворювання коронавірусом, з них 103 дітей і 219 медичних працівників (дані за весь період). За останню добу виявлено 27 нових випадків. За час пандемії померло 29 осіб", - сказано в ньому.

У Києво-Святошинському районі підтверджені 352 випадків захворювання коронавірусом (найбільша кількість у Вишневому - 165, в Софіївській Борщагівці - 39 і в Петропавлівській Бощагівці - 28), в Обухівському районі підтверджені 212 випадків (найбільша кількість в Обухові - 95 і Українці - 36).

Також 52 випадки захворювання підтверджено у Броварському районі, 45 - в Бориспільському районі, 33 - у Васильківському, 32 - в Кагарлицькому, 21 - у Вишгородському, 17 - у Макарівському районі.

При цьому 60 випадків підтверджені в Ірпені, 39 - в Борисполі, 38 - в Бучі, 37 - у Броварах 34 - в Кагарлику, 29 - в Коцюбинському, 28 - в Білій Церкві, 25 - у Вишгороді, 22 - у Василькові, 21 - у Фастові.

На стаціонарному лікуванні перебувають 206 осіб, на амбулаторному лікуванні (самоізоляція) - 1 018 осіб.

Одужали 212 осіб, у тому числі 18 дітей.

З 14 березня всього в Київський обласний лабораторний центр надійшло 3 650 підозр на COVID-19, за останню добу - 28 повідомлення про підозру.

Як повідомляли Українські Новини, в Україні кількість нових випадків коронавірусу падає другий день поспіль.

Раніше у Дарницькому будинку-інтернаті відбувся спалах коронавірусу.


Читайте также

В тренде на этой неделе

Киевские коммунальщики купили себе в автосалоне два пикапа Mitsubishi L200 за 2.8 млн гривен

На Київщині через ракетну атаку загорівся об’єкт цивільної інфраструктури. Є поранені

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я