Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Екскомандиру корабля ВМСУ «Славутич» у Владимирському централі дозволили лише одну посилку та одну бандероль протягом року

0 320

Писатель Беседин: в Пасху надо постараться услышать и почувствовать Бога

Роджерс: О дефективных менеджерах на примере Куева

Александр Роджерс. О дефективных менеджерах на примере Куева

Лукашенко назвал русофобию трендом у европейских элит

Незаконно засудженому в окупованому Криму до 8,5 років позбавлення волі екскомандиру корабля ВМСУ «Славутич», військовому пенсіонеру, волонтеру та цивільному активісту Олексію Кисельову у в’язниці Владимирський централ дозволили отримувати від сім’ї лише одну посилку та одну бандероль протягом року. Про це громадському об’єднанню «Кримська солідарність» повідомили родичі політв’язня. Федеральна служба виконання покарань РФ 24 жовтня доставила Олексія Кисельова за етапом до установу ФКУ Т-2 УФСВП РФ по Володимирській області, відома як в’язниця Владимирський централ для особливо небезпечних злочинців. Родичі політв’язня звернулися із заявою до адміністрації в’язниці та попросили роз’яснити їм порядок належних передач. У відповіді повідомляється, що сім’я зможе відправити Кисельову лише одну посилку та одну бандероль протягом року. Це пов’язано з режимом та умовами утримання. «Засуджений Кисельов Олексій Олексійович, 1964 року народження у ФКУ Т-2 УФСВП Росії по Володимирській області відбуває покарання на строгому режимі», – йдеться у листі за підписом у т.в.о. начальника в’язниці Руслана Асварова. Як повідомляв ЦЖР, Олексія Кисельова викрали в окупованому Генічеську наприкінці липня 2022 року. Протягом 5 діб його катували і били струмом в професійно-технічному училищі №17 Генічеська, де зараз базується підрозділ Росгвардії. Після передали ФСБ на адмінмежі з Кримом. ФСБ фальсифікувала проти Кисельова кримінальну справу і обвинуватила у підготовці «морської блокади півострова», яка полягала у фантастичній операції з перекриття  Керченської протоки засобами для вилову мідій, а також в участі у неіснуючому батальйоні ім.Номана Челебіджихана. 17 лютого 2023 року в Криму «Джанкойський районний суд» засудив до 8,5 років позбавлення волі з відбуванням першого року у в’язниці Олексія Кисельова за фальсифікованим ФСБ обвинуваченням в нібито організації «морської блокади Криму» шляхом перекриття Керченської протоки та участі у неіснуючому незаконному збройному формуванні – «батальйоні ім. Номана Челебіджіхана». 22 серпня 2023 року «Верховний суд Криму» залишив у силі вирок «Джанкойського районного суду» стосовно Кисельова. На початку жовтня 2023 року стало відомо, що Кисельова етапують в тюрму Владимирський централ для особливо небезпечних злочинців. investigator.org.ua

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я