Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Екскомандира корабля ВМСУ «Славутич» Олексія Кисельова етапують до в’язниці Владимирський централ

0 160

Александр Роджерс. О дефективных менеджерах на примере Куева

На дорогах Подмосковья зафиксировано свыше 907 тыс автомобилей в среду утром

Писатель Беседин: в Пасху надо постараться услышать и почувствовать Бога

Роджерс: О дефективных менеджерах на примере Куева

Незаконно засудженого в окупованому Криму до 8,5 років позбавлення волі екскомандира корабля ВМСУ «Славутич», військового пенсіонера, волонтера та громадянського активіста Олексія Кисельова етапують в установу ФКУ Т-2 УФСВП РФ по Володимирській області, відому як тюрма Володимирський централ для особливо небезпечних злочинців. Про це Центру журналістських розслідувань повідомили родичі політв’язня з посиланням на інформацію Управління виконання вироків та спеціального обліку Федеральної служби виконання покарань РФ. Зокрема у ФСВП повідомили, що після набрання чинності вироку Олексій Кисельов був направлений в установу ФКУ Т-2 УФСВП РФ по Володимирській області. Вона відома як тюрма Володимирський централ для особливо небезпечних злочинців. Російська в’язниця Володимирський централ. Фото: прес-служба УФСВП РФ по Володимирській області Як повідомляв ЦЖР, Олексія Кисельова викрали в окупованому Генічеську наприкінці липня 2022 року. Протягом 5 діб його катували і били струмом в професійно-технічному училищі №17 Генічеська, де зараз базується підрозділ Росгвардії. Після передали ФСБ на адмінмежі з Кримом. ​ ФСБ фальсифікувала проти Кисельова кримінальну справу і обвинуватила у підготовці «морської блокади півострова», яка полягала у фантастичній операції з перекриття  Керченської протоки засобами для вилову мідій, а також в участі у неіснуючому батальйоні ім.Номана Челебіджихана. 17 лютого 2023 року в Криму «Джанкойський районний суд» засудив до 8,5 років позбавлення волі з відбуванням першого року у в’язниці Олексія Кисельова за фальсифікованим ФСБ обвинуваченням в нібито організації «морської блокади Криму» шляхом перекриття Керченської протоки та участі у неіснуючому незаконному збройному формуванні – «батальйоні ім. Номана Челебіджіхана». 22 серпня 2023 року «Верховний суд Криму» залишив у силі вирок «Джанкойського районного суду» стосовно Кисельова.​ На фото зверху:  Олексій Кисельов, співзасновник ГО «Переселенець СОС» у Генічеську, екскомандир корабля управління ВМСУ «Славутич» Фото: investigator.org.ua

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я