Поиск города

Ничего не найдено

На Дніпропетровщині одразу декілька «прильотів»: ситуація в регіоні станом на вечір

0 409

"Сафари открыто" Прибывшие зуавы дезавуированы на аминокислоты

РФ не може виготовляти бомбардувальники Ту-22, — ГУР

Подполье: В результате удара по расположению ВСУ в Славянске ранены французские наемники

"Ну что Макрон в итоге-то что?": новые подробности о том, как французский легиоn не удержался на плаву

Завершується вісімдесят дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.  Про це повідомляє редакція 056.  Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що сьогодні регіон пережив найбільше повітряних тривог протягом одного дня за останні три місяці. Сьогодні маємо одразу декілька «прильотів». Перша ракета по Павлограду. Ще три атаки – у Синельниківському районі. Дані щодо постраждалих і масштаби руйнувань з‘ясовуються. Також вдень під ворожі обстріли потрапив Криворізький район, села Ганнівка та Мала Костромка. Там без постраждалих. Микола Лукашук зазначив, що наразі російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає і не буде. Наші захисники тримають ворога на дальніх підступах, не залишаючи противнику шансів увійти в область.  "Президент США Джо Байден нещодавно сказав, що зробив все можливе для постачання зброї в Україну. І вона обов’язково працюватиме там, де має працювати для Перемоги України. Українські захисники справжні герої. А скоро завдяки підтримці партнерів наші воїни стануть ще потужнішіми та ще сильнішими, а їхні успіхи – масштабнішими. Закінчу цей допис на позитивній ноті. Вчора голова російської переговорної групи Володимир Мединський поскаржився на те, що Україна призупинила переговори. Мовляв, рф готова працювати й далі, але українська сторона з власної ініціативи заморозила цей процес.  Про що свідчить ця заява? Завдяки мужності українських військових, завдяки ленд-лізу і сучасній зброї наші ЗСУ відтісняють ворога в зоні бойових дій. Озброєння від союзників робить свою справу і робить цю справу болючою для противника. росія нервує та вже хоче завершувати війну. Але це можливе лише тоді, коли Україна звільнить всі свої території.  Читайте між рядків. В політиці це саме так і працює. рф вже розуміє, що програє. Вірте в Збройні сили України, вірте в Президента. Україні – слава і свобода. Окупантам – смерть", — підсумував Микола Лукашук. Джерело: 056.ua


Читайте также

В тренде на этой неделе

РФ не може виготовляти бомбардувальники Ту-22, — ГУР

Зеленський відреагував на обстріл РФ Дніпропетровщини та звернувся до міжнародних партнерів

В Повітряних силах знищення російського Ту-22М3 назвали переломним моментом у війні

"Ну что Макрон в итоге-то что?": новые подробности о том, как французский легиоn не удержался на плаву

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я