Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

У США 16-річна дівчина врятувалася від викрадача за допомогою жестів TikTok

0 96

Прокурор поселился в роскошном особняке под Киевом, который арестовало его ведомство

Времена Богумира

Освобожденных из плена российских военных привезли в Москву

Пансионаты для пожилых людей

У США 16-річна дівчина використовувала сигнали TikTok, щоби сповістити про те, що вона потребує допомоги. Перебуваючи в машині із зловмисником, який узяв її в заложниці, вона подала спеціальний сигнал рукою, чим привернула увагу водія, що їхав позаду неї. DOMESTIC VIOLENCE SIGNAL Isolation can increase the risk of violence at home. Use this discrete gesture during a video call to show you need help: 1. Hold hand up with palm facing other person. 2. Tuck thumb into palm. 3. Fold fingers down over thumb. pic.twitter.com/gsIgSbXOmc — Halton Police (@HaltonPolice) August 24, 2021 Існує міжнародний універсальний сигнал про допомогу, який можна подати однією рукою. Необхідно повернути долоню до людини, потім стиснути великий пальці і накрити його іншими пальцями. До того дівчину вважали зниклою безвісти в Ешвіллі, штат Північна Кароліна. За інформацією поліцейських, 61-річний Джеймс Гербер Брік був заарештований за незаконне позбавлення волі. У телефоні Бріка були знайдені порнографічні фотографії дівчини. Потерпіла повідомила правоохоронним органам, що їздила з Бріком через Північну Кароліну, Теннессі, Кентуккі і в Огайо, де у нього були родичі. TikTok введе підтримку психічного здоров’я користувачів. Читайте В Ирпене злоумышленники из Одесчины подожгли дом TikTok-миллионника и его жены У Києві чоловік затягнув з вулиці 20-річну дівчину до своєї квартири і насильно зачинив її. 61-річний зловмисник попросив громадянку допомогти донести пакети до його місця проживання – дівчина погодилася. Коли вони підійшли до квартири, чоловік силою її заштовхав усередину і зачинив вхідні двері. Інцидент стався на вулиці Милославській, що у Деснянському районі столиці. Постраждала зачинилася у ванній кімнаті та повідомила про випадок у поліцію. Правоохоронці прибули на місце, вони вели переговори з власником помешкання, щоб він відчинив двері, але той не погодився. Джерело: Newsweek ?>

 


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я