Поиск города

Ничего не найдено

Ігор Клименко став новим головою Міністерства внутрішніх справ

0 343

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Власник букмекеру GGBET має зв’язки з російським бізнесом

Пассажир не успел войти в поезд и разбил стекло вагона на станции «Киевская»

The Times: Британія досі постачає РФ обладнання, включно з дронами та напівпровідниками

Про це повідомив нардеп “Голосу” Ярослав Железняк у Telegram.

Рішення підтримав 321 депутат. Ще 19 парламентарів не голосували.

Ігор Клименко з вересня 2019 року був головою Національної поліції, замінивши на цій посаді Сергія Князева. З 18 січня 2023 року він виконував обов’язки міністра внутрішніх справ України, відколи голова МВС разом з іншими керівниками відомства загинули в авіакатастрофі гелікоптера у Броварах.

Клименко народився 25 жовтня 1972 року у Києві. Він закінчив Харківський військовий університет та проходив військову службу у ракетній військовій частині. Ще він заочно закінчив Одеський державний університет за фахом психолога, а також магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю Правознавство.

Він служить в органах внутрішніх справ з 1998 року, розпочавши на посаді психолога Центру практичної психології Управління МВС у Харківській області. На території колишньої Югославії в Косово брав участь у миротворчій операції. Також він безпосередньо брав участь в АТО.

У 2014 році його було призначено на посаду заступника начальника Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України. Протягом 2015-2017 років Клименко очолював департамент, а з 2017 року перебував на посаді заступника Голови Національної поліції України — начальника Департаменту кадрового забезпечення. У березні 2018 року став заступником голови Національної поліції України.

Має звання генерала поліції третього рангу. Ігор Клименко був нагороджений медаллю Захиснику Вітчизни.

The post Ігор Клименко став новим головою Міністерства внутрішніх справ first appeared on Новини України - #Букви.

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я