Поиск города

Ничего не найдено

Viciunu grupe має намір піти з РФ протягом чотирьох місяців, веде переговори про продаж бізнесу

0 250

После ремонта новгородской школе присвоят имя дважды Героя Советского Союза Ивана Черняховского

Чай Greenfield досі виробляється під Києвом попри власників росіян

Власник букмекеру GGBET має зв’язки з російським бізнесом

The Times: Британія досі постачає РФ обладнання, включно з дронами та напівпровідниками

Одна з найбільших литовських груп із виробництва продуктів харчування Viciunu grupe припинить бізнес у Росії протягом трьох-чотирьох місяців, ідеться у повідомленні компанії.

"Ми бачимо, що не тільки у нас, а й у всього великого бізнесу, який оголосив про звільнення з Росії, реальні роботи у зв'язку з відходом займають і займуть не один місяць", — сказав голова групи Шарунас Матійошайтіс, слова якого наведено у повідомленні.

З 7 березня, коли Viciunu grupe повідомила про зупинення діяльності в Росії через війну в Україні, група припинила всі інвестиції у виробництво в Росії, логістику, торгівлю, зупинила всі спонсорські та маркетингові кампанії.

Крім того, для заводу в Калінінградській області більше не купують жодної сировини, а виробництво триває на сировині, придбаній іще до початку подій в Україні, лише для того щоб розрахуватися з постачальниками та фінансовими партнерами в Європі, стверджує компанія.

"Замовлену ще до початку війни сировину, а це майже 200 морських контейнерів, повернено і до Росії її ввезено не було", — сказав Матійошайтіс.

Він інформував, що одночасно тривають інтенсивні переговори з потенційними покупцями бізнесу у Росії.

Продукцію групи, що виробляється у Калінінградській області, продають у Росії, інших східних ринках.

Viciunu grupe також належить підприємство в Україні, його філії розташовуються у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Івано-Франківську. 14 березня внаслідок артилерійського обстрілу повністю згорів логістичний склад Viciunu grupe у Броварах, що за 15 км на північний схід від Києва.

Viciunu grupe випускає продукцію із сурімі, спеціалізується на виробництві рибної продукції та хлібобулочних виробів. Асортимент компанії становить майже 3 тис. видів під торговельними марками: VICI, Esva, Columbus тощо. Загалом щороку група виробляє понад 120 тис. тонн продукції.

Виручка "Вічунай-Україна" (Київ) у 2020 році зросла на 20,8% — до 953,2 млн грн, а чистий прибуток скоротився на 17,8% — до 62 млн грн. За дев'ять місяців минулого року компанія отримала 58 млн грн чистого прибутку за виручки 878 млн грн.

Теги: #литва #харчопром


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я