Мы в Telegram
Добавить новость
< >
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Поиск города

Ничего не найдено

Скільки людей залишилося у Новій Каховці

0 1738
Скільки людей залишилося у Новій Каховці

На Каховской ГЭС начали регулируемый сброс воды в водохранилище

Скільки людей залишилося у Новій Каховці

Минобороны: Су-34 поразили бомбами ФАБ-500 опорный пункт ВСУ в зоне СВО

В Таврийск доставили партию гуманитарной помощи

Російська влада продовжує видавати гуманітарну допомогу на території окупованої Новокаховської громади. Скільки людей її отримує і яка кількість населення проживає в місті, достеменно сказати не можна. За місце у черзі За російськими даними, у середньому в день отримують допомогу близько 500-600 мирних жителів. Однак ці цифри можуть бути перебільшеними. Адже колаборантами треба звітувати "правильно", а не реально. Місцеві ж зазначають для видання Novakahovka.city: "Щодня на "Соколі" збирається зранку до ста чоловік за гуманітаркою від росіян. Часто люди сваряться за місце в черзі". Проте гуманітарку окупанти роздають не лише в самій Новій Каховці, але й на околицях. Також маломобільні люди отримують гуманітарні пакети просто у себе вдома. Отож точну кількість отримувачів допомоги визначити важко. Інколи окупаційна влада повідомляє й про рекорди: "5 мая работники Службы поддержки гражданского населения (ПГН) оказали гуманитарную помощь 933 жителям Новокаховского городского округа в своих приемных и на выезде в Новой Каховке, Центральной Основе, Таврийске, Днепрянах, Корсунке, Райском,Тополевке". Чи так це насправді, перевірити неможливо. Трапляються цілі родини Отже, сказати напевне, скільки ж новокаховчан отримують гуманітарну допомогу, наразі немає можливості. Проте, якщо вірити очевидцям і враховувати всі населені пункти Новокаховської громади, це мінімум 200 чоловік на день. Одна особа може отримати гуманітарку раз на місяць. Раніше міський голова Володимир Коваленко заявляв, що 90% містян виїхали з Нової Каховки. Проте неможливо стовідсотково підтвердити чи спростувати факт, що в Новій Каховці проживає менше 5000 жителів (тобто 10%, що нібито залишилися). Така статистика може бути перебільшенням, адже багато жителів взагалі не ходять за гуманітаркою та намагаються зайвий раз не виходити з дому. Проте це не означає, що їх немає у місті: "На поминальні дні на великодні свята в місті було багато людей, – зазначає місцевий, – в основному пенсійного віку, проте траплялися й цілі родини, у тому числі з дітьми, що відвідували кладовище або гуляли містом". Про Проводки в Новій Каховці детально читайте за посиланням. Нагадаємо, станом на 01.01.2020 у Новій Каховці проживало 45422 тис. чоловік, а в громаді понад 60 тис. жителів. Як виглядає Нова Каховка сьогодні, дивіться у відео.

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я