Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Росіяни за добу завдали по Україні 18 авіаударів і 56 разів обстріляли з РСЗВ

0 155

Российский боец рассказал о прячущихся в мусоре и норах солдат ВСУ

Разгром «Вагнера» отменяется: Пригожину вернули наградной пистолет Шойгу и миллиарды

“Мы справимся”: командир ЧВК “Вагнер” с позывным Лотос раскрыл планы “музыкантов” на ближайшие месяцы

Рогов заявил о поытке атаковать Крым ракетами ATACMS

Окупанти 26 жовтня завдали по Україні чотирьох ракетних і 18 авіаударів, 56 разів обстріляли населені пункти з реактивних систем залпового вогню

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у фейсбуці.

Росіяни намагаються утримати тимчасово окуповані території та зосереджується на тримуванні українських військових на окремих напрямках. Водночас вони не припиняють наступальних дій на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Упродовж 26 жовтня Сили оборони відбили ворожі атаки в районах Білогорівки на Луганщині та Бахмута, Іванграда, Соледара, Майорська, Красногорівки й Мар’їнки на Донеччині.

Росіяни обстрілюють українські позиції вздовж лінії фронту, проводять фортифікаційне обладнання позицій на окремих напрямках, зокрема на лівому березі Дніпра, активно ведуть повітряну розвідку.

Порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, окупанти руйнують критичну інфраструктуру та цивільні помешкання. Протягом доби вони завдали по україні 18 авіаційних і чотирьох ракетних ударів, а також 56 разів відкривали вогонь із реактивних систем залпового вогню. Під ворожими обстрілами опинилися Куп’янськ, Дружківка та Запоріжжя.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєво не змінилася. Білорусь підтримує війну РФ проти України та надає свої територію, повітряний простір, інфраструктуру для атак. Є загроза ракетних і авіаударів, зокрема за допомогою ударних дронів.

На інших напрямках окупанти вели вогонь:

на Слобожанському — з території РФ мінометами, ствольною й реактивною артилерією в районах населених пунктів Чугунівка, Стрілеча, Дворічна, Кам’янка, Красне та Стариця;

на Куп’янському — з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах Берестового, Кислівки, Котлярівки та Фиголівки;

на Лиманському — з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Тернів, Торського, Ямполівки, Спірного, Невського, Верхньокам’янського та Зарічного;

на Бахмутському — з танків і реактивної артилерії в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Соледар, Майорськ, Нью-Йорк, Яковлівка, Зеленопілля й Озарянівка;

на Авдіївському — у районах Мар’їнки, Водяного, Новомихайлівки, Первомайського, Авдіївки, Красногорівки, Олександрополя та Новокалинового.

на Новопавлівському та Запорізькому — з артилерії в районах населених пунктів Оріхів, Времівка, Дорожнянка, Малинівка, Новоукраїнка, Гуляйполе, Залізничне, Новопіль, Нескучне, Ольгівське та Білогір’я.

На Південнобузькому напрямку окупанти обстріляли райони 20 населених пунктів неподалік від лінії фронту. Під вогнем із реактивної артилерії опинився Нікополь.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я