Поиск города

Ничего не найдено

«Місто для людей» продовжує ремонтні роботи дахів: 349 кв м покрівлі у Дніпрорудному вже відремонтовано

«Місто для людей» продовжує ремонтні роботи дахів: 349 кв м покрівлі у Дніпрорудному вже відремонтовано

В Днепрорудном полицейские обнаружили схрон с патронами и тротиловыми шашками

В Сокольники рвётся гад! В московском метро запускают экскурсии с рассказами про строительство подземки с советских времён до 2024 года

Представитель Запорожья претендует на звание лучшего молодого промышленника страны

Запорожские активисты организовали акцию "Накорми животных"

Стан покрівлі багатоповерхівок у Дніпрорудному - одна з найгостріших проблем житлового фонду міста. Тож, більшість заявок та звернень клієнтів стосується саме виконання ремонту дахівок. Тому, як тільки дозволили погодні умови, роботи негайно поновилися.

- З огляду на поліпшення погодних умов, ми відновили реалізацію одного з основних проектів - проведення робіт по ремонту покрівель, - розповів директор керуючої компанії “Місто для людей Дніпрорудне” Анатолій Биценко. - Наразі провели ремонтні роботи у дев’ятьох будинках  за адресами: пр. Ентузіастів, 8, 20, 22; Центральна, 7, 11, 12-в, 13; Шахтарська, 30; Героїв праці, 13. Загальним об’єм виконаних робіт сягає понад 349, м2. З початку року від мешканців надійшло безліч заявок, і, як тільки дозволили погодні умови, було прийнято рішення оперативно провести роботи і усунути проблему поточного ремонту покрівлі.

За рахунок того, що платіжна дисципліна і відповідальність більшості мешканців на високому рівні, керуюча компанія має змогу своєчасно виконувати поточні ремонти. 

Не секрет, що житловий фонд Дніпрорудного - зношений, більшість будинків було побудовано у 60-х роках.  Ми, як керуюча компанія яка взяла відповідальність за утримання житлового фонду робимо все для того, щоб проблеми мешканці були вчасно почуті та оперативно вирішені.

В першу чергу в плани робіт включені будинку, покрівля яких знаходиться в критичному стані. При цьому, важливо розуміти, що обсяг робіт виконується в залежності від рівня оплати послуг, оскільки  поточний ремонт - це накопичувальна стаття тарифу, а ремонт покрівлі - один з найбільш витратних видів робіт.

В планах керуючої компанії “Місто для людей Дніпрорудне” в другому кварталі продовжити поточний ремонт покрівлі у 15 будинках, загальним об’ємом понад 800 м2.

Завдяки відповідальності наших клієнтів, які сумлінно та вчасно сплачували за послуги у літній та осінній період роботи нам вдалось виконати ремонти покрівлі на будинках загальним об’ємом: покрівлі 2438,87 м2  у 33 будинках,  міжпанельні шви 1035 м/п.

Ми дякуємо за довіру та запевняємо: спільними зусиллями ми зробимо все для ладу та комфорту у будинках. Крім того, ви можете укласти індивідуальний договір з компанією та обрати той перелік послуг, які ви вважаєте необхідним.

Нагадуємо: з питання проведення будь-яких робіт ви можете звернутися:

-       На «гарячу лінію» керуючої компанії «Місто для людей Дніпрорудне»: (061) 707 18 50 або (067) 400 90 02;

-       Залиште звернення у офісі керуючої компанії за адресою: проспект Ентузіастів, 11 (кімната 33).

 

 

 

 


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я