Поиск города

Ничего не найдено

Не винен він, його підставили… Чи вкрав 1 400 000 гривень з міського бюджету?

0 445
Не винен він, його підставили… Чи вкрав 1 400 000 гривень з міського бюджету?

На Большой Московской улице появился умный пешеходный переход

Последствия дождя в Тольятти: транспорт тонет, такси взвинчивает цены

В Тольятти парень на ВАЗ насмерть сбил женщину

В столице открылась навигация на Москве-реке

Так мені відповіла людина, яка довго пропрацювала в фінустановах. Однак хвилину перед тим стверджував, що посадову особу за таке порушення треба ув’язнити не менше ніж на п’ять років. Про що ж йшла мова в цій розмові?

На початку 2020 року Заставнівська міська рада в особі Міського голови Радиша В.Й. уклала договір підряду на Роботи з капітального ремонту парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва „Заставнівський” на суму 1 431 210 гривень за номером 23 від 17.03.2020 р. Підрядником виступив ФОП Калинюк Олександр Дмитрович. Посилання на оголошення в Прозоро: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-03-17-001146-a

Укладати такі договори не заборонено, а навіть треба, тому, що парк повинен покращуватися, як і все місто.

Але є одне але. І не одне. Почався карантин, і майже ніякі роботи не проводилися. І парк станом на 17.03.2020р. був уже практично ВІДРЕМОНТОВАНИЙ!

Реконструкція парку здійснювалась в кінці 2019 року. Посилання: https://zastavna.net/news/misto/2347-video-yak-v-zastavni-rekonstruyuyut-mis-kij-park

Про стан парку на 16.04.2020р. свідчить відео за адресою: https://www.youtube.com/watch?v=Guyum0obJvU

Парк станом на 12.11.2020р. відео за адресою: https://www.youtube.com/watch?v=Daa_Ezg3azE

Також в мережі Інтернет, а саме на сайті Фейсбук можна знайти безліч фото, зроблених в проміжку між 17.03.2020 р. та 12.11.2020р. за запитом «Центральний Парк м. Заставна» або «заставна парк» тощо.

Знайдіть 10 відмінностей на майже 1.5 млн. грн.! Більше того, їх практично немає. А якщо і є якісь косметичні зміни – то точно не на таку суму.

Відповідно до чинного законодавства, якщо роботи не виконуються, то і кошти не виплачуються. Але не в Заставні! В Заставні – заплатили. Двома траншами – 800 000 – в липні і 600 000 – в кінці вересня (дані з сайтуhttp://www.007.org.ua/ ).

Підсумовуючи сказане, зауважимо: ймовірно бюджету Заставнівської ОТГ злочинними діями групи людей, які підписували прийомки невиконаних робіт, підписували платіжні документи завдано шкоди на 1 431 210 гривень.

Також не зрозуміла риторика Заставнівського міського голови Радиша В.Й., який в своєму зверненні сказав, що майже всі роботи в міському парку виконані за кошти благодійників. Як вони надходили і чи обліковувалися – теж риторичне питання…

Посилання на відео: https://youtu.be/FYwhBkhNSYc


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я