Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Теплохід "Измаил" готовий відправитися до місця проведення ремонту

Кубань атаковали 10 беспилотников. Киевский режим метил в НПЗ и другие инфраструктурные объекты

Біля берегів Румунії на міні підірвалося торгове судно з Туреччини

В УДП підбили підсумки року

«Вилково» проходить останні випробування та готується до першого рейсу

На суховантажі «Измаил» замінено радіонавігаційне та аварійно-рятувальне обладнання! Тепер судно може відправитись на місце проведення ремонту.

"Нагадаю, останнє з трьох морських суден орендар передав нам у жовтні, - розповідає генеральний директор УДП Дмитро Москаленко на своїй сторінці у Фейсбук. - Відправили з України нову команду і капітана (старий капітан повернувся в Ізмаїл). Збиралися одразу відправити суховантаж в ремонт. Але виявилося, що технічний стан «Измаила» навіть гірше, ніж ми очікували. Не працювало радіонавігаційне обладнання. Закінчився термін документації на аварійно-рятувальне обладнання. Орендар чомусь забув про це повідомити заздалегідь. Але проблема вирішена, обладнання закуплено і встановлено, документи отримані, команда на судні. «Измаил» може відправитись у док.

Місяць тому ми повідомляли, що наші фахівці налаштовані оптимістично – попри всі наявні технічні проблеми перспектива відновлення «Измаила» є. Це дійсно так, але в процесі перевірки систем та агрегатів виявляємо все більше слабких місць. На відміну від «Вилково» доведеться відновлювати допоміжні дизель-генератори. Орендар не подбав про їх ремонт. Скоріш за все нас чекають і більш масштабні, порівняно з «Вилково», роботи по корпусу.

Нас, звісно, це не зупинить. Морський флот УДП буде відновлено. Але маємо назавжди запам’ятати сумний досвід наших попередників. Ніколи знову майно підприємства не повинно передаватися у чужі руки, тим більше на таких умовах!"

Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я