Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Поляки продовжують блокаду трьох пунктів пропуску з Україною

0 413

Для легковых автомобилей ввели электронную очередь на границе

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

Порт пяти морей. В Москве стартовал летней сезон речной навигации


Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок по трьох пунктах пропуску, пропускаючи по кілька вантажних транспортних засобів на годину в обох напрямках, або взагалі обмежуючи рух на окремих напрямках.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби України полковник Андрій Демченко.

Станом на 26 березня блокування здійснюється на напрямку пунктів пропуску "Ягодин", "Рава-Руська" та "Угринів".

Польські протестувальники взагалі не пропускають вантажівки в бік Польщі через "Ягодин" та ПП "Рава-Руська". На цих напрямках за останній період фіксуються нульові показники перетину кордону вантажівками на виїзд з України.

Також через "Ягодин" вони пропускають на виїзд з Польщі вкрай малу кількість вантажівок за добу. За минулий день таких було 60, а днем раніше - 90. При тому, що це найбільший інфраструктурний напрямок для перетину кордону вантажними автомобілями.

Через "Угринів", за інформацією від польської сторони, протестувальники зазначали, що з 25 березня пропускатимуть в бік України 3 вантажівки на 4 години, а в бік Польщі по одній вантажівці на добу.

Станом на ранок вівторка на цих 3 напрямках в чергах на території Польщі загалом перебуває 300 вантажівок, найбільше навпроти пункту пропуску "Ягодин" - 200".

Щодо пасажирського транспорту Демченко зазначив, що легкові автівки і автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується.

Раніше польські фермери припинили блокувати рух вантажівкам по пунктах пропуску "Краківець", "Шегині" та "Устилуг", де також до цього обмежували проїзд для вантажівок. Рух вантажних транспортних засобів по цих напрямках зараз відбувається інтенсивний: як на виїзд з України так і на в’їзд. Черги на території Польщі ще зберігаються – на напрямку "Краківця" - 700 вантажівок, "Шегині" - 420. Однак при тій інтенсивності руху, що є зараз, водіям не доводиться тижнями стояти в чергах, зазначив офіцер.

Також речник ДПСУ додав, що на інших ділянках кордону фіксується зменшення черг. Навпроти "Ужгороду" на території Словаччини черга станом на ранок практично відсутня, лише 20 вантажівок. Навпроти пункту пропуску "Тиса" на території Угорщини – 350 вантажівок, навпроти пункту пропуску "Порубне" на території Румунії – 160.

Нагадаємо: польські фермери вирішили припинити акцію протесту на кордоні з Росією через прийдешні великодні свята.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я