Поиск города

Ничего не найдено

У черзі на кордоні України й Польщі вже менше тисячі вантажівок - посол

0 8880

Если ты не поступил в колледж или вуз

В ДПСУ розповіли, яки КП залишаются заблокованими через протест польських фермерів

Виїзд з України. Які черги на кордоні перед вихідними

Для легковых автомобилей ввели электронную очередь на границе

У пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" на Волині оформлення вантажівок відбувається у пришвидшеному темпі, тож уперше за багато місяців у черзі - менше тисячі автівок.

Про це повідомив посол України в Польщі Василь Зварич, пише Укрінформ.

"Зараз вантажні автомобілі оформлюють у пришвидшеному порядку: щодоби через кордон пропускається понад 600 вантажівок з України до Польщі",- повідомив дипломат.

За його словами, 18 вересня у черзі з українського боку на в‘їзд до Польщі вперше за останні місяці - менше тисячі вантажівок. Зварич зазначив, що в понеділок на пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" з українського боку кордону залишалося 930 автомобілів, хоча ще 15 вересня було 1550.

"Щодоби черга зменшується в середньому на 200 автомобілів, позитивна тенденція щодо оформлення на пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" на виїзд з України зберігається ",- підкреслив Зварич.

Він також поінформував, що оформлення порожніх вантажівок на пункті пропуску "Зосін - Устилуг" відбувається у нормальному режимі, час очікування на перетин кордону - кілька годин.

Як повідомлялося, черги вантажних автомобілів на кордоні з Польщею останнім часом постійно зростали через низьку пропускну спроможність митниці з польського боку. Біля пункту пропуску "Ягодин - Дорогуськ" вона навіть перевищувала 50 км. Через це страйкували як українські, так і польські перевізники.

Україна виступила з ініціативою відкриття додаткових пунктів пропуску та отримала позитивну відповідь від Польщі щодо початку оформлення порожніх вантажних автомобілів на пункті пропуску "Устилуг - Зосін".


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я