Поиск города

Ничего не найдено

Повітряна тривога пролунала майже по всій Україні: що відомо

0 772

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

Власти Москвы приглашают художников украсить метрополитен

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

На 21 добу війни в Україні, ворог підступно продовжив свої нічні обстріли застосовуючи авіаудари та кораблі. В ніч 16 березня знову оголосили повітряну тривогу майже по всій країні. Наразі вже відомо у яких містах було нанесено ворожу атаку. Про це повідомляє редакція 056. Запоріжжя Сьогодні зранку у Запоріжжі стався вибух. Про це у Телеграмі повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.  За його словами, вибух стався на залізничному вокзалі Запоріжжя-2. Проте характер вибуху поки не відомий. Шостка Окупанти підступно розбомбили промислові підприємства в Шостці (Сумської області). Відновити їхню роботу буде неможливо. Про це повідомив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький. "Окупанти бомбили місто Шостку. Це промислові об'єкти, виробничі. Знищені, зруйновані склади", — сказав Живицький. За його словами, в момент бомбардування підприємства не працювали. Голова ОДА сподівається, що під завалами не опиниться людей. Харків У Харкові вночі 16 березня чули звук потужного вибуху жителі різних районів міста, який прогримів під час повітряної тривоги. Сигнали спрацювали також у різних населених пунктах області, зокрема в Ізюмському районі. Вінниця  Вибухи були чутні сьогодні, 16 березня у Вінниці. Про це повідомляється в телеграмському каналі "Суспільна Вініниця". У місті близько 3 годин ранку була оголошена повітряна тривога. Про вибухи почали повідомляти після 4 ранку. Маріуполь У Донецькій області російські військові випустили перші ракети з корабля поблизу Білосарайської коси в бік Маріуполя. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Одеська область В ніч на 16 березня російські окупанти з корабля здійснили ракетно-артилерійський обстріл українського узбережжя в Одеській області. Стріляли поблизу села Тузла. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко у Facebook. За його даними, ворог випустив величезну кількість боєприпасів з далекої відстані. Джерело: 056.ua


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я