Поиск города

Ничего не найдено

Україна вимагатиме додаткових перемовин щодо проведення Євробачення-2023

0 5088

Если ты не поступил в колледж или вуз

Под Мукачево фура столкнулась с автобусом в Рим: есть жертвы

Укрзалізниця обмінює мілі подорожей у вагоні на знижки на таксі: як скористатися

Уряд України має намір конфіскувати у росіян 50 великих підприємств: перелік

Європейський мовний союз за підсумками проведеної всебічної оцінки та з урахуванням війни, що триває, заявив про неможливість проведення фінального конкурсу Євробачення-2023 в Україні в травні 2023 року. EBU почне переговори про його організацію у Великій Британії, представник якої посів друге місце слідом за українським гуртом "Калуш" на Євробаченні-2022. Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на публікацію у Facebook міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка. "У відповідь на оприлюднену заяву Європейської мовної спілки щодо неможливості проведення Євробачення — 2023 в Україні, хочемо наголосити про наступне. Україна не згодна з характером прийняття такого рішення – коли нас поставили перед фактом без обговорень можливостей інших варіантів. Та вважає, що має всі підстави на проведення подальших перемовин та знаходження спільного рішення, яке буде задовольняти всі сторони. Ми чесно виграли Євробачення — 2022 та виконали наразі всі умови в зазначені терміни щодо процесу погодження його проведення в Україні — надали відповіді та гарантії по безпекових нормах та можливі місця проведення конкурсу. Проведення Євробачення — 2023 в Україні — це потужний сигнал для всього світу, що він підтримує Україну зараз. Ми будемо вимагати змінити це рішення, тому що вважаємо, що зможемо виконати всі взяті на себе зобов’язання, про що було неодноразово наголошено Європейській мовній спілці. Тому ми вимагаємо додаткових перемовин щодо проведення Євробачення – 2023 в Україні", — написав він. Джерело: 056.ua


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я