Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

Палеотури та трекінг: подорожуйте українським Поділлям із маршрутом Terra Podolica

0 158

Часть помещений Four Seasons у Кремля потребовали передать государству

Почетный гражданин: Булату Окуджаве — 100 лет!

Часть отеля Four Seasons и галерею "Модный сезон" могут передать государству

Ряд помещений отеля Four Seasons в центре Москвы хотят обратить в доход страны

Запустився новий культурно-туристичний маршрут Придністровським Поділлям — «Terra Podolica». Ця частина України незаслужено обділена увагою, хоч і вражає своїми мальовничими та унікальними ландшафтами, річковими долинами, каньйонами та культурними обʼєктами. 

Фотограф: Сергій Зисько. Дністер біля селя Лядова.

Маршрут дозволить побачити, як етнокультурний колорит Подільського регіону повʼязаний зі зміною природного ландшафту. Які природні умови вплинули на заселення регіону, на розвиток традиційного господарства та формування белігеративних і сакральних споруд? Саме геологічній будові «Terra Podolica» приділяє значну увагу.

Тож після туру ви відчуєте силу природного ландшафту в становленні подільського менталітету і зрозумієте окремі епохальні події в розвитку української державності.

Фотограф: Сергій Зисько. Зубрівський або Цибулівський кар’єр в Смотричцькому каньйоні.

Terra Podolica поєднує:

Палеотур для дослідження скам’янілостей. Ви отримаєте сумочку з інструментами: рукавиці та підставку під коліна, щоб не забруднитися, лупу, пензлик, долото, молоток, коробочку для ваших знахідок і короткий визначник скам’янілостей. У супроводі професійного гіда протягом дво- або чотиригодинного туру ви зберете свою колекцію скам’янілостей та пізнаєте ландшафт через шепіт каменів та ледь помітні етюди далекого минулого. Самотужки ви знайдете та інтерпретуєте скам’янілості і залишите собі сувенір на пам’ять.

Водні маршрути — від кількагодинної прогулянки Смотричем до повноцінного сплаву на декілька днів по Дністру.  Протягом цього маршруту можна спостерігати ландшафти червоних та сірих скель. Також можна вирушити у водну прогулянку вузькою долиною річки Смотрич поруч із прямовисними стінками каньйону та з видом на фортецю Кам’янця-Подільського.

Фотограф: Сергій Зисько. Дністер біля села Субіч.

Геотури й трекінг серед неймовірних ландшафтів. Причому проходять вони на тлі величних ландшафтів та потужних архітектурних комплексів Кам’янця-Подільського, Хотина, Червоногорода чи Заліщиків. Геотури є унікальною дестинацією цього маршруту, що може привабити українських та європейських туристів.

Куточки дикої природи, черед яких Бабинецький менгір, Нігинські товтри, Подільський олдред, Сарматські пляжі, Сеноманський монолі та багато іншого.

Фотограф: Сергій Зисько. Хотин. Дивіться більше фотографій з туру за посиланням.

Розроблений маршрут дозволить у популярній, науково-пізнавальній, релаксаційній чи екстремальній формах дослідити конкретні геологічні об’єкти та відчути унікальний колорит локацій Придністерського Поділля. Записатися на тур або дізнатися інформацію про маршрут для самостійного проходження можна за посиланням. Також стежте за проєктом у соцмережах тут і тут.

Проєкт «Terra Podolica» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Державного агентства розвитку туризму.

Сообщение Палеотури та трекінг: подорожуйте українським Поділлям із маршрутом Terra Podolica появились сначала на Platfor.ma.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я