Поиск города

Ничего не найдено

Поліцейські Дружківки допомогли загубленим малюкам знайти своїх батьків

0 28

Страны G7 заявили о непричастности Киева к теракту в "Крокусе"

ВКС России нанесли удары по скоплению наступающих сил ВСУ у Клещеевки, бойцы отразили атаки у Артёмовска (ВИДЕО)

Писатель Захар Прилепин опубликовал первое видео, где самостоятельно стоит на ногах

Суд Москвы продлил до 6 октября срок ареста обвиняемого в покушении на писателя Прилепина

  • Поліцейські Дружківки допомогли загубленим малюкам знайти своїх батьків

Випадковий перехожий виявив маленьких хлопчика і дівчинку, які тривалий час знаходились самі на вулиці та повідомив про них в поліцію. Доки правоохоронці встановлювали батьків, дітей було поміщено до лікарні на обстеження.

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Дружківського відділення поліції о 16.00 годині вечора. По дорозі в с. Яківлівка чоловік зустрів двох дітей віком 2-3 роки, які знаходились на вулиці без супроводу дорослих, а дізнатись хто вони і звідки не виявилось можливим.

У пошуках батьків співробітники сектору реагування патрульної поліції разом із малюками об’їхали всю прилеглу територію де вони були знайдені, опитували перехожих та мешканців селища, але одразу встановити їх дані не вдалось.

У зв’язку з цим було вирішено помістити дітей на обстеження до лікарні.

Батьки дітей знайшлись лише через дві години. Виявилось, що це багатодітна родина цього ж селища у якій виховується 7 дітей та перебувають на обліку в центрі службі у справах дітей як ті що опинились в складних життєвих обставинах. Через бруд в оселі та недбалість, батьків неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання ними своїх батьківських обов’язків.

Дорослі зізнаються, що в цей день 3-х річна дівчинка разом із 2-річним сином своєї старшої сестри гуляли на подвір’ї будинку та не помітили, як діти самостійно відчинили ворота та вийшли за двір.

Інспектор ювенальної превенції передав відомості за даним фактом до центру служби у справах дітей Дружківської міської ради, які проводитимуть подальшу перевірку.

Поліцейський склав відносно жінок адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Дружківське відділення
Краматорського відділу поліції Донецької області


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я