Мы в Telegram
Добавить новость
< >

Поиск города

Ничего не найдено

На залізничній колії в Дружківці загинув місцевий житель

0 67

Писатель Захар Прилепин опубликовал первое видео, где самостоятельно стоит на ногах

Порт пяти морей. В Москве стартовал летней сезон речной навигации

Суд Москвы продлил до 6 октября срок ареста обвиняемого в покушении на писателя Прилепина

ВКС России нанесли удары по скоплению наступающих сил ВСУ у Клещеевки, бойцы отразили атаки у Артёмовска (ВИДЕО)

Несумісні із життям тілесні ушкодження 40-річний чоловік отримав в результаті наїзду потягу. Правоохоронці працюють над встановленням обставин події.

В суботу, 20 квітня о 18.42 годині до чергової частини Дружківського відділення поліції надійшло повідомлення від чергової залізничного вокзалу про те, що на залізничній колії виявлено тіло загиблого чоловіка.

Виїздом на місце події було встановлено, що трагедія сталась на ділянці шляху, який не має пасажирського переходу. Під колесами електропотягу загинув місцевий мешканець. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Наразі співробітники поліції працюють над встановленням обставин загибелі чоловіка.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України.

Незважаючи на всю небезпеку, яку внесе в собі залізнична колія та превентивні заходи які постійно проводять працівники поліції, щодо дотримання заходів особистої безпеки і приводить до трагічних наслідків, таких як травмування чи загибель. З початку року, в березні, це вже другий випадок. За аналогічних причин, під колесами електропотягу загинув місцевий мешканець 1966 року народження.

У зв’язку цим нагадуємо про правила безпечного поводження на залізничному транспорті:

  • переходити залізничні колії тільки у встановлений місцях (по пішохідних містках, переходах тощо);
  • перед переходом колій переконайтеся, що транспорт не їде з жодної сторони, і тільки після цього здійснюйте перехід;
  • при русі вздовж залізничної колії не підходьте ближче ніж на 5 м до крайньої рейки;
  • забороняється бігати по платформі вокзалу вздовж потяга, що прибуває чи відходить;
  • під час проходження потяга без зупинки не стояти ближче двох метрів від краю платформи;
  • підходити до вагона дозволяється тільки після повної зупинки потяга;
  • посадку у вагон та вихід з нього здійснювати тільки з боку перону і бути при цьому обережним, щоб не оступитися та не потрапити у зазор між посадочною площадкою вагона та платформою.

Дружківське відділення
Краматорського відділу поліції Донецької області


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я