Поиск города

Ничего не найдено

"Фармак" наростив експортні поставки на 40% в 2020, його продукція представлена в більш ніж 30 країнах світу

0 77

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

Красноярцам рассказали об истории «Кванта»

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Страны G7 заявили о непричастности Киева к теракту в "Крокусе"

У 2020 році виробник лікарських препаратів компанія "Фармак", за даними консолідованої фінансової звітності, збільшила експортні поставки на 40%, на сьогодні продукція компанії представлена в більш ніж 30 країнах світу: ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії тощо.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, частка експорту в загальному обсязі продажів компанії в 2020 році досягла 29,6%, що на 5,3% більше у порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, з початком пандемії у всьому світі різко виріс попит на лікарські засоби, що використовуються в комплексній терапії пацієнтів з COVID-19. Йдеться про кортикостероїди, релаксанти, анальгетики, антибіотики, а також препарати для наркозу і седації, необхідних при підключенні хворих до апаратів ШВЛ.

Таким чином ряд таких препаратів компанії "Фармак" були експортовані до Ізраїлю, Великобританії, Швеції, Франції, Німеччини, Польщі, Австралії, Нової Зеландії, Мексики і Сінгапуру, а також відправлені для цілей використання ВООЗ. 

Виробничі лінії "Фармак" окрім національних мають європейські сертифікати GMP (належна виробнича практика), що дозволяє реалізовувати продукцію у країнах з особливо жорсткими регуляторними вимогами.

"Компанія "Фармак" – це надсучасне високотехнологічне виробництво, де виготовляються ліки відповідно до всіх міжнародних стандартів. Завдяки цьому ми гарантуємо високу якість наших препаратів та отримуємо довіру споживачів в усьому світі. Зараз ми готуємося до проходження інспекції FDA для виходу на ринок США. Наша стратегічна мета – наростити частку експорту в загальному об’ємі продажів до 40%", – зазначив виконавчий директор АТ "Фармак" Володимир Костюк.

Як повідомляли Українськi Новини, у 2020 році порівняно з 2019 роком компанія "Фармак" збільшила чистий прибуток на 4,2% до 1,1 млрд гривень і дохід від реалізації на 14,6% до 7,5 млрд гривень.

Компанія щорічно реінвестує в розвиток до 90% прибутку.

Загалом з 1995 року було інвестовано в модернізацію виробництва понад 310 млн доларів.

У портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.

"Фармак" має власні представництва в Казахстані, Узбекистані, Білорусії та Киргизії, а також маркетуючу компанію у Польщі.

У 2019 році, за даними Київської торгово-промислової палати, компанія "Фармак" була визнана кращим експортером року серед великих підприємств міста Києва в галузі "Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів".


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я