Поиск города

Ничего не найдено

"Фармак" заявляє про інформатаку з боку забудовників з метою маніпулювання громадською думкою

0 40

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

Порт пяти морей. В Москве стартовал летней сезон речной навигации

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Великий виробник лікарських засобів компанія "Фармак" (Київ) заявляє про інформаційну атаку на компанію з боку забудовників з метою маніпулювання громадською думкою.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Наразі триває прицільна інформаційна атака на київський завод «Фармак». Найбільш вірогідна мета замовників хвилі публікацій – маніпулювання громадською думкою та депутатами Київради для розчищення майданчику на Подолі під чергове будівництво. Якщо мету ми ще можемо зрозуміти (адже, певно, так замовники розуміють собі принцип "Бізнес є бізнес"), то позиція ЗМІ для нас видається, як мінімум, дивною",- йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що "Фармак" завжди прямо комунікував свою позицію і був відкритим до діалогу.

"В той же час, жодне видання, що публікувало матеріали щодо нашого заводу на Подолі, не звернулося до Компанії за коментарями. Таким чином, нас позбавили можливості показати інший ракурс ситуації. По-друге, щодо суті публікацій. "Фармак" неодноразово інформував громадськість щодо виносу виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів, що мають найбільший вплив на екологію, за межі Києва", - йдеться в повідомленні.

Більше того, згідно з повідомленням, "Фармак" підтримує поступовий перегляд державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів в частині скорочення санітарної зони підприємств, що здійснюють виробництво лікарських засобів.

"Адже ці державні санітарні правила 1996 року застаріли та не відповідають нормам і правилам, які діють у ЄС. Наразі виробники лікарських засобів використовують сучасне обладнання, що є значно безпечнішим, новітні системи очищення повітря та води тощо. При цьому, процес перегляду державних санітарних правил має бути виваженим та поступовим. З постійним експертним контролем за рівнем впливу роботи підприємства на екологічну ситуацію та здоров’я населення", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що, за умови коректного складання Генерального плану міста, різні формати будов можуть гармонічно співіснувати, як це видно з чисельних прикладів у ЄС.

"І ще, на наше глибоке переконання, бажання побудувати більше рентабельних житлових будинків не має превалювати над здоровим глуздом. Ні система охорони здоров’я, ні економіка країни та, зокрема, Києва, не може сьогодні дозволити собі позбутися виробника лікарських засобів європейського рівня, сумлінного платника податків, одного з найкращих роботодавців та експортера продукції з високою доданою вартістю, в угоду інтересам окремих бізнес-груп", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляли Українськi Новини, 2019 рік" Фармак "закінчив із прибутком 1,056 млрд гривень, при цьому виторг компанії досяг 6,542 млрд гривень.

Продукція компанії" Фармак "експортується в більш ніж 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, відповідних вимогам GMP.

14 виробничих ліній сертифіковані європейським регуляторним органом.

З 2015 року в "Фармак" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я