Поиск города

Ничего не найдено

Держава і бізнес разом швидше досягнуть цілей сталого розвитку до 2030, - АТ "Фармак" Олена Зубарєва

0 30
Держава і бізнес разом швидше досягнуть цілей сталого розвитку до 2030, - АТ

Художники смогут принять участие в проекте «Искусство в метро»

Реальный технический сбой или зависть — участники лотереи намекают на её нечестность

Окупанти завдали удару авіабомбою по Золочівській громаді на Харківщині: поранено 56-річного чоловіка

"Было и нету?" Наши перестали работать "в ответ на" и взялись за дело всерьез

Керівник департаменту комунікацій та сталого розвитку великого виробника лікарських засобів компанії "Фармак" (Київ) Олена Зубарєва вважає, що держава і бізнес повинні об'єднати зусилля для якнайшвидшого досягнення цілей Стратегії сталого розвитку України до 2030 року.

Таку думку вона висловила 3 липня на онлайн-конференції видавництва Ekonomika+.

На думку Зубарєвої, координуючу роль у цьому процесі повинні відігравати об'єднання підприємців, гнучкі в прийнятті рішень, які мають в своєму розпорядженні необхідні ресурси.

Як приклад представник "Фармак" навела проєкт компанії з розробки освітнього екологічного модуля для школярів 8-11 класів і подібну задачу з національного плану дій на 2017-2020 роки для МОН та Мінекології.

"Якби був налаштований обмін інформацією, ми б змогли реалізувати цей проєкт ефективніше", - зазначила вона.

За словами Зубарєвої, в 2017 році "Фармак" прийняв рішення про запуск проєкту "Екошкола", спрямованого на формування екопокоління, яке буде дбайливо ставитися до природних ресурсів.

В рамках проєкту було розроблено методичний збірник з основними освітніми модулями в газузі екології, впливу людини на довкілля, екологічні проблеми сучасності та шляхи їх вирішення. Сюди ж включили розділ проєктного менеджменту, щоб вчити дітей прораховувати економічний ефект проєктів, що спрямовані на мінімізацію використання природних ресурсів.

Методичку схвалило Міністерство освіти України, вона стала основою для освітніх блоків на Загальнонаціональній платформі "Екошкола".

Зубарєва зазначила, що за 2 роки проєкт трансформувався з пілотного у м. Шостка у всеукраїнську освітню програму, при цьому вже більше однієї тисячі школярів пройшли освітній курс і отримали відповідні сертифікати. Бажаючі могли застосувати знання на практиці і взяти участь в екофестивалі "Фармак".

"У цьому році проєкт "Екошкола" пройшов онлайн через карантин в країні. У ньому взяли участь 25 шкіл з 23 населених пунктів. Всі діти дуже добре підготувалися. Професійна комісія відзначила високий рівень їх знань. Більшість команд із сіл і невеликих міст, не розпещених увагою бізнесу. У планах "Фармак" створити на базі сайту Екошкола фандрайзингову платформу, для залучення інвестицій з боку різного бізнесу на реалізацію дитячих екологічних ініціатив. Також ми плануємо поширити проект на ВНЗ і можливо в преспективі адаптуємо освітні модулі для бізнесу", - зазначила Зубарєва.

Як повідомляли Українські Новини, "Фармак" надасть школам гранти на реалізацію екопроєктів в рамках проєкту "Екошкола".

У березні стартував 3-й сезон проекту "Екошкола", який поширено на всю Україну.

2019 рік "Фармак" закінчив з прибутком 1,056 млрд гривень, при цьому виручка компанії досягла 6,542 млрд гривень.

Продукція компанії "Фармак" експортується більш ніж у 20 країн світу, в портфелі компанії налічується 220 продуктових досьє.

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, які відповідають вимогам GMP.

14 виробничих ліній сертифіковані європейським регуляторним органом.

З 2015 року в "Фармаку" працює власний комплекс з виготовлення субстанцій (департамент з виробництва АФІ) в місті Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я