Поиск города

Ничего не найдено

Наглядова рада "Укрзалізниці" має негайно відправити Кравцова у відставку, - нардеп Скічко

0 59
Наглядова рада

Минское Динамо побеждает болгарский Локомотив в рамках квалификации Лиги чемпионов - 5:0

Футбол. Юрий Малеев: мы играем в Македонии. Как добираться на матчи женской Лиги чемпионов, я пока понятия не имею  

Началось устройство второй опоры путепровода со стороны улицы Апрелевской в подмосковной Апрелевке

Белорусские футболистки стартуют в женской Лиге чемпионов

Депутат Верховної Ради від фракції «Слуга народу» Олександр Скічко вважає, що Наглядова рада АТ «Укрзалізниця» має негайно зібратися на засідання і відправити у відставку гендиректора УЗ Євгена Кравцова.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Українські Новини.

«Зараз Кравцов, який перед Новим роком заявив про відставку, продовжує триматися за посаду. Поки він чіпляється за крісло, смакуючи кожну годину, за що йому платять дуже великі гроші, в Україні горять електрички. Тому я закликаю членів наглядової ради «Укрзалізниці» знайти можливість вийти з різдвяно-новорічного режиму і як можна швидше зібратися і прийняти відставку пана Кравцова. Прийшла пора відпустити цього здібного менеджера і хай іде рятувати якусь іншу компанію, поки залізниця не згоріла остаточно», - заявив Скічко.

За його словами, тільки в січні в результаті зношення зайнялися електричка, тепловоз і дизельний поїзд.

«Вчора прямо на ходу загорілася електричка «Шостка-Київ». Слава Богу, ніхто з пасажирів не постраждав, якщо не рахувати того факту, що люди прочекали декілька годин в полі, поки їх хтось забере. Перед тим, 2 січня загорівся тепловоз під потягом «Харків-Херсон», 12 січня - дизель-потяг рейсу «Суми-Люботин» і це вже третій інцидент з початку року. І взагалі за останній рік пожеж на електричках було в два рази більше, ніж у попередній період. Це означає, що наш приміський залізничний транспорт - це не тільки бруд, холод і дискомфорт, а реальна загроза життю і здоров'ю пасажирів», - обурився нардеп.

Він зазначив, що причиною цих інцидентів є зношеність рухомого складу і результатів діяльності Кравцова.

«Причина всіх загорянь одна і та ж - крайня зношеність рухомого складу. Все тому, що за останні роки під чітким і професійним керівництвом Євгена Кравцова «Укрзалізниця» деградувала до того стану, що парк дизель-поїздів зносився до рівня 92,4%, а електропоїздів - до 88,8%. Найцікавіше, що кошти на оновлення рухомого складу залізниці є, просто Кравцов не хотів їх інвестувати, тому що йому потрібно було звітувати перед урядом про величезні доходи, які приносить УЗ завдяки його управлінським талантам», - зазначив Скічко.

Він підкреслив, що при цьому Кравцов не забував піднімати ціни на квитки, витрачати кошти на утримання центрального апарату, роздувати штат топ-менеджерів з фантастичними зарплатами, проводити розрахунки на сотні мільйонів без процедури закупівлі.

Як повідомляли Українські Новини, раніше Скічко заявив, що після Кравцова в "Укрзалізниці" залишиться тільки купа металобрухту і ніякої перспективи.


Читайте также

Загрузка...

Загрузка...
Новости последнего часа со всей страны в непрерывном режиме 24/7 — здесь и сейчас с возможностью самостоятельной быстрой публикации интересных "живых" материалов из Вашего города и региона. Все новости, как они есть — честно, оперативно, без купюр.



News-Life — паблик новостей в календарном формате на основе технологичной новостной информационно-поисковой системы с элементами искусственного интеллекта, тематического отбора и возможностью мгновенной публикации авторского контента в режиме Free Public. News-Life — ваши новости сегодня и сейчас. Опубликовать свою новость в любом городе и регионе можно мгновенно — здесь.
© News-Life — оперативные новости с мест событий по всей Украине (ежеминутное обновление, авторский контент, мгновенная публикация) с архивом и поиском по городам и регионам при помощи современных инженерных решений и алгоритмов от NL, с использованием технологических элементов самообучающегося "искусственного интеллекта" при информационной ресурсной поддержке международной веб-группы 123ru.net в партнёрстве с сайтом SportsWeek.org и проектом News24.


Владимир Зеленский в Украине


Светские новости



Сегодня в Украине


Другие новости дня



Все города России от А до Я